2777
2789
عنوان

خرید کاپشن برای بچه ۱۰ ماهه

259 بازدید | 15 پست

سلام به روی ماهتون خوبین؟خانما من پسرم ۱۰ ماهش شده، یه هودی تو کرکی ضخیم داره که براش زیرش یه پلیور نرم خزی میپوشم، یه شلوار لی تو کرکی عالی هم داره با پاپوش خزی دار

حالا بنظر شما لازمه براش کاپشن بخرم؟آخه تو سن یزدان همشون سر همیه هم پوشیدنش سخته هم سال بعد دیگه اندازش نیست همه هم تو رنج قیمتی ۷۰۰ به بالاس، حالا اگه تجربه دارینو میبینین لازمه ک بخرم براش...نظرتون چیه؟

وقتی لباس گرم داری

چرا بخری

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیازی نیست، میبری بیرون فوقش یه پتو میپیچی دورش

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

جایی که زندگی می‌کنی خیلی سرده؟ خیلی بیرون میری؟ اگه میری با ماشین یا پیاده؟ همه اینها در خریدن یا نخریدن ذخیره. من واسه دختر ۸ماهه خودم خریدم. ولی تو کرک و شلوار خز و ... نه

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
اگه پیاده جایی نمیری نخر من خریدم ماه پیش بچه ها چون الان هی سایزشون عوض میشه تازه بزرگم خریدم  ...

خدا حفظش کنه، همین دیگه این روزا یکم هزینه هارو باید حساب شده عمل کرد سر امین دارم فکر میکنم

جایی که زندگی می‌کنی خیلی سرده؟ خیلی بیرون میری؟ اگه میری با ماشین یا پیاده؟ همه اینها در خریدن یا ن ...

ببین تقریبا اصلا بیرون نمیریم ولی ماهی یک بار ب مدت یک هفته میریم شهرستان خونه بابام اونجا دو سه بار میبرمش بیرون😁

ببین تقریبا اصلا بیرون نمیریم ولی ماهی یک بار ب مدت یک هفته میریم شهرستان خونه بابام اونجا دو سه بار ...

حالا واسه ۳ ماه زمستون که کلا ۳ هفته بخوای ببریش بیرون نمیارزه به نظرم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
2810