2777
2789

ن بابا اینطورم نیس من دوتا بچه پشت هم اوردم کلا داغونم چ روحی چ جسمی ۲۲سالمه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم روحیه !؟ 

من ۲۲ سالمه و تازه یه بچه به دنیا آوردم 

یعنی روزی نیست که گریه نکنم 

خداروشکر میکنم ، نمی‌خوام ناشکری کنم . 

ولی در کل منظورم اینه که ... آواز دهل شنیدن از دور خوش است 🫠 

خب عزیزم معلومه همون ۴ ۵ سال سخته بقیش دیگه راحتی

همه همینو میگن ولی میدونی چاق شدم از خودم بدم میاد حس خوب ب خودم ندارم تو این سن هیچ مهارتی ندارم جز آشپزی و بچه داری هیچ جا بهم خوش نمیگذره یکسره دنبال این دوتا هستم 

خونه ترکیدست اکثر مواقع نهایتا ۱۰ساعت تمیز میمونه گاهی دوساعت پسرم شیر میخوره 

ن خواب روز دارم ن شب میگم کاش حداقل ۵ سال فاصله داشتن

۱۴ماه و خورده ای اختلافشونه 

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
من سنم پایین بود اصلا از بچه خوشم نمیومد فکر کردن به اینکه روزی بچه‌دار بشم برام کابوس بود تازه ۳۵ ا ...

چند سالته 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
خب عزیزم بگرد شاید دلیل ضعیفی روحیت چیز دیگه ای باشه،

خب درکل زایمان این بلا رو سر آدم میاره 

کم خونی شدید ، ضعف اعصاب ، بدن درد های مداوم و ... 

نگم برات 😂 حالا بی خوابی و خستگی های زیاد رو در نظر بگیر 

۲۷ سالمه بچه ندارم ولی حس میکنم حاملم😂کاش باشم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

والا ما ک کم سن ازدواج کردیم و بچه دار شدیم پدرمون دراومده،  اوج لذت و تایم هیجان جوونیمون داره رد میشه به سرعت برقو باد واقعا چیزای پی پا افتاده مثل یه مسافرت ساده بدون دردسر،یا یه خرید تنهایی ارزو شده

البته خدا حفظشون کنه یه تارمو کم نشه از سرشون 

اما سخته حقایق رو گفتم