2777
2789
عنوان

معلمی

133 بازدید | 14 پست

سلام کسیو دیدید که توی پیام نور کارشناسی علوم تربیتی گرفته و با آزمون استخدامی الان توی مدرسه معلم باشه 

یا توی دانشگا ازاد رشته آموزش ابتدایی است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به دانشکاه نداره مهم اینه آزمون استخدامی رو خوب بده

اخه من بابام راننده اسنپ بعد ی استاد دانشگاهو سوار کرده بود میگفتی ک معلمی ِیر ممکنه از پیام نور و دانشگا ازاد 

فرهنگیان با دانشگاه دولتی حالا نظر بابامو عوض کرده بابامم میگ‌پیام نور و ازاد ب درد نمیخوره نمیزاره برم🤦‍♀️🤦‍♀️

بله دیدم دختر عمم پیام نور خوند بعدشم استخدامی شرکت کرد الان معلم کلاس پنجمه  اتفاقا  امسا ...

واقعاا خشبحالش منم اینجوری میگم ولی نظر بابامو عوض کردن بابام میگه از الان بشین بخون.رشتم انسانیه میگ بخون قوی تا اردیبهشت فرهنگیان قبول شو

اخه من بابام راننده اسنپ بعد ی استاد دانشگاهو سوار کرده بود میگفتی ک معلمی ِیر ممکنه از پیام نور و د ...

نه بابا اگه ما تو آزمون شرکت کردیم که همه رو به یه چشم میبینن‌فقط آزمون و مصاحبه رو خوب بدی قبولی

واقعاا خشبحالش منم اینجوری میگم ولی نظر بابامو عوض کردن بابام میگه از الان بشین بخون.رشتم انسانیه می ...

استخدامی خوبه اما باید شانس بیاری ببین عزیزم ضمانت کاری نداره ممکنه استخدامی خدایی نکرده رد بشی منم با پدرت موافقم اتفاقا ۱۲۳روز تا کنکور اردیبهشت وقت داری بشین منم هم رشته شمام برا فرهنگیان بخونه اون ضمانت داره مستقیم سرکاری چیزی که زیاده پیام نور

استخدامی خوبه اما باید شانس بیاری ببین عزیزم ضمانت کاری ندارم ممکنه استخدامی خدایی نکرده رد بشی منم ...

واقعاا عزیزم پشت کنکوری؟خب اخه من از الان بیام از صفر شروع کنم بنظرت وقت هدر دادن نیس؟میرسونم؟تو این‌زمان کم؟

واقعاا عزیزم پشت کنکوری؟خب اخه من از الان بیام از صفر شروع کنم بنظرت وقت هدر دادن نیس؟میرسونم؟تو این ...

اره گلم من خودم دهم یازدهمم ضعیفه دهم که صفرم چون مجازی بود 

نه عزیزم بشین بخون برا فرهنگیان اون کتاب اختصاصی هاش رو هم بخون معدلم خب تاثیر داره آره چرا نتونی اتفاقا با انرژی تری شما خدایی نکرده فرهنگیان قبول نشدی تیر سراسری شرکت کن بعد دانشگاه دولتی برو 

اره گلم من خودم دهم یازدهمم ضعیفه دهم که صفرم چون مجازی بود  نه عزیزم بشین بخون برا فرهنگیان ا ...

اره راس میگین من دختر خالم سال پیش میخونده برا کنکور بعد باهاش حرف زدم گف اتفاقا تو ک میخای تازه شروع کنی مطالب برات تازگی داره بخونی موفق تری تا کسایی ک خیلی وقته شروع کردن و از درس زده شدن.از فردا شروع میکنم توکل بخدا.توام موفق باشی عزیزم ایشالا قبولیت♥️

اره راس میگین من دختر خالم سال پیش میخونده برا کنکور بعد باهاش حرف زدم گف اتفاقا تو ک میخای تازه شرو ...

ممنون گلم امیدوارم همه موفق بشن توهم میتونی وقتی که خسته شدی کم آوردی یه نگاه به خونوادت بنداز برای لبخند رو لب خودت و خونوادت بجنگ تا به هدفت برسی قطعا انگیزت بیشتر میشه 

ممنون گلم امیدوارم همه موفق بشن توهم میتونی وقتی که خسته شدی کم آوردی یه نگاه به خونوادت بنداز برای ...

مرسی ایشالا هردو قبولیمون. سال بعد ایشالا همین تاپیک قبولیمونو تبریک بگیم ب هم