2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی میشه بیاین لطفا

74 بازدید | 6 پست

یه بحث مذهبی تو کامنت یه پیجی کردم با یکی ، حالا چندین نفر اومدن در حمایت از اون طرف به مادرم فحش خیلی زشتی دادن😭 خیلی دلم شکست 

چیکار کنم جواب بدم ؟ چی بگم 

🚫لطفا گزارش نزنید  تعلیق شم اومدم درد و دل حالم خوب نیست 

متاسفانه چند وقتی هست القاب زشت خودشون رو به بقیه نسبت میدن بیخیال خدا خودش میدونه مادرتون چقدر محترم هست گزارش بزنید اون پیج رو وبلاک هیچی مهم تر از عصاب خودتون نیست

زمان ثابت کرده همتونو...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اشتباه کردی که بحث راه انداختی ویا درصورتی که طرف مقابل راه انداخته تو جواب دادی و ادامه دهنده بودی ایا فوش دادن اون ادم ها به تو میرسند یا شخصیت اون ادم رو نشون میده چرا بین مردم با بحث های مذهبی و سیاسی تفرقه بندازیم ما همه از یک اب و گلیم و برای فقط پیشرفت خودمون و در درجه والا تر برای ایران باید باهم همکاری کنیم وباید نقد هر دو طرف رو بپزیریم 

عزیزم اشتباه کردی که بحث راه انداختی ویا درصورتی که طرف مقابل راه انداخته تو جواب دادی و ادامه دهنده ...

ما بحث اونجوری نکردیم نطراتمون رو گفتیم اون خانم هم خیلی محترم بود و اصلا دعوایی نکردیم باهم 

تبادل نظر بود بیشتر ولی یهو جند نفر اومدن بی دلیل حرف زدن 

ما بحث اونجوری نکردیم نطراتمون رو گفتیم اون خانم هم خیلی محترم بود و اصلا دعوایی نکردیم باهم  ...

خدا شفا بده به همچین آدمایی. واقعا نمیدونم چی باید بگم و اصلا فحش و دعوا رو نمیتونم درک کنم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.