2777
2789
عنوان

کارشناس رسمی دادگستری قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13032 بازدید | 36 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینین الان ۳ سال بود برگزار نشده بود . معمولا دوسه سال یکبار هست . شرط معتدل خیر نداره . از دروس رش ...

مرسی قشنگم مبارک باشه حقوقشم 11تا 18تومنه 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
بستگی داره برا تازه کار بدون سابقه فعلا رسمی نیس

ن کارشناس رسمی دادگستری فرق داره فقط با ازمون قبول میشن..شاید منشی میخاستن که کارای اداری و دفتری انجام بده 

🏖آبانی🦂🧡
امسال خیلی ها قبول شدن نمیدونم آسون بوده یا قراره مصاحبه سخت بگیرن درآمدش معمولیه بستگی به شهرت و ت ...

جدا؟ احتمالا پس مصاحبه سنگینی در  پیش داریم .

من نمیدونم کلا خوب هست که براش زمان بزارم؟ اطلاعی دارین شما؟ 

من الان شاغل هستم و درامدمم خوبه ولی خسته شدم یه کار متفاوت و پرونده ای میخوایتم که فول تایم نباشه به همین علت این ازمون دادم

...و  خداوند گوگل را آفرید ... سرچ کن فرزندم 😊
ولی کتاب مصاحبه و اینا توی سایت ای استخدام و ایران استخدام هست‌.. کار جدیدت هم مبارکت باشه😍😍

زنده باشین عزیزم بهترینها رو برای همگیتون آرزو میکنم

ن کارشناس رسمی دادگستری فرق داره فقط با ازمون قبول میشن..شاید منشی میخاستن که کارای اداری و دفتری ان ...

رشته اش حقوق بود عنوان رشته مورد نظر کارشناس امور متصدی دفتری بود توی دادگستری کار میکنه خودم قبول نشدم گفت حقوقم پایینه ولی بقیه کارمندا بالای ده میگیرن 

جدا؟ احتمالا پس مصاحبه سنگینی در  پیش داریم . من نمیدونم کلا خوب هست که براش زمان بزارم؟ اطلاع ...

اگه درآمدت خوبه چرا ریسک میکنی من کارشناس نیستم وکیلم دورادور یه مقدار نسبت به فضای کاریش اطلاع دارم تو شهرستانا کارشناسانی که باهاشون کار میکردیم محدود بودن به نسبت درآمدشون تقریبا ثابت شده بود ولی خیلی معمولی حالا امسال خیلی گرفتن

تو سال شاید ۴،۵تا پرونده بهت بخوره 

Life is too short to not enjoy
اگه درآمدت خوبه چرا ریسک میکنی من کارشناس نیستم وکیلم دورادور یه مقدار نسبت به فضای کاریش اطلاع دارم ...

چقدر خوب شما اطلاعات دارین پس ... ببینید من آدمبم که باید رشد باشه توی کارم و توی سازمانای دولتی اونم سازمان ما همچین چیزی نیست ... ازز نظر روحی نیاز دارم رشتم رو که دوسشم دارم یه جورایی دنبال کنم ... در واقع دنبال اقناع خودمم ..نمیدونم این حوزه به دردم میخوره یا نه

سریع هم کار خودم رها نمیکنم چون از نظر مالی الان بهش نیاز دارم

چقدر خوب شما اطلاعات دارین پس ... ببینید من آدمبم که باید رشد باشه توی کارم و توی سازمانای دولتی اون ...

گزینه های دگ هم دارین خب مثل وکالت سردفتری  احداث دفاتر خدمات قضایی  و.. ولی هیچکدوم امنیت مالی ندارن بجز قضاوت تو شورای حل اختلاف ک برای خانوماست 

Life is too short to not enjoy
گزینه های دگ هم دارین خب مثل وکالت سردفتری  احداث دفاتر خدمات قضایی  و.. ولی هیچکدوم امنیت ...

البته من رشته ام مدیریت بیمه هست 

ممنونم از راهنماییتون . ان شا ا.. موفق باشین 

سلام عزیزم شما قوه قضاییه قبول شدین ؟ منم دادگستری قبول شدم کارشناس رسمی امور اداری ولی هیچ خبری از مصاحبه و ادامه مراحل نیست از یه کارشناس رسمی پرسیدم گفت ۳سال طول میکشه این مراحل کارشناس شدن و کارآموزی اینا شما درآمدش تو رشته عمران و ساختمان و محاسبات و حسابداری و بیمه هم گفت بالاست بقیه رشته ها رو نه

۱۳ سال سابقه کار دارم . من رشتم بیمه ست عمران نیستم عزیزم .جسته گریخته خوندم ولی چون با رشته خودم کا ...

سلام وقت بخیر من میخوام الان ازمونش رو بدم کارشناسی حقوق دارم و تا الان هیچی نخوندم ازمونش ابان ماه هست به نظرتون میتونم خودم رو برسونم؟ 

میشه یخورده توضیح بدید چی بخونم و کلان هرچیزی که فکر میکنید بدردم بخوره