2777
2789
عنوان

برای عفونت لوزه درمانی خونگی هست؟خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 19354 بازدید | 22 پست
اخه خیلی درد دارم ورم کرده عفونت کرده هیچی نمیتونم بخورم . اب نمک قرقره میکنم دمنوش هرشب میخورم اوی ...

منم 3 روزه ورم لوزه و عفونت لوزه گرفتم به اندازه‌ای درد داره که نمیتونم حتی آب دهنم رو قورت بدم.

همراه با ورم لکه های سفیدی هم داره 

تب و لرز و سردرد و گوش درد هم دارم.

البته دکتر گفت برای سینوزیتته چون اسید داره گلوت رو خراشیده ولی خودم علائم ورم لوزه و عفونتش رو میبینم 

تو این سه روز فقط تونستم به سختی سوپ و چیزای آبکی بخورم

شما بهتر شدین؟

اگه اره لطفا راهنماییم کنید🙏

منم 3 روزه ورم لوزه و عفونت لوزه گرفتم به اندازه‌ای درد داره که نمیتونم حتی آب دهنم رو قورت بدم. هم ...

منم این روزارو گذروندم خیلی دردناکه من نتونستم دکتر برم تو خونه هرروز دمنوش پونه و اویشن خوردم اب نمک قرقره کردم برا تب و بدن درد شیاف استفاده کن ... من الان درد لوزم یکم اروم شده ولی دوسه روزه سرفه شدید دارم 

💔#سی_پی...#فلج_مغزی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دارم ولش کن برای چی عمل کنی؟ هر شب رب انار با آب قاطی کن قرقر کن تو دهنت تف کن اگه از این مدلاس ...

چه قدر رب رو عوى آب قاطى ميكنيد فقط براى ورم خوبه يا براى عفونت هم جواب ميده؟