2777
2789
عنوان

کهیر نوزاد

116 بازدید | 7 پست

سلام خواهشا یکی درست جوابمو بده من دو روزه داروی طب سنتی استفاده میکنم امشب ی دفه دیدم دخترم کل بدنش کهیر زد بردمش دکتر براش امپول زدن وشربت دادن الان ازساعت ۱۰شب شیر نخورده خیلی بی طاقتی میکنه چیکارکنم میترسم دوباره بهش شیر بدم کهیربزنه دخترم تازه رفته تو ۷ماهگی

ینی از شیر خودت بوده که کهیر زده؟ شاید به غذایی حساسیت داشته! پسر من به ارد به فرنی کهیر میژنه ولی ...

داروی طب سنتی برا بواسیرم میخورم دو روزه ولی امروز ی دفه تو ۵دقیقه کهیر زد کل بدنش الان نمیدونم شیرش بدم یا نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروی طب سنتی برا بواسیرم میخورم دو روزه ولی امروز ی دفه تو ۵دقیقه کهیر زد کل بدنش الان نمیدونم شیرش ...

کهیر ک میزنه چی بهش میدی خوب شه من امشب مردم وزنده شدم سریع بردمش بیمارستان امپولی زدن براش

کهیر ک میزنه چی بهش میدی خوب شه من امشب مردم وزنده شدم سریع بردمش بیمارستان امپولی زدن براش

آمپول نزن بهش عرق کاسنی و شاطره قاطی کن یکم شیرین کن بده بخوره

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش

دکتر یه پماد بهم داد اونو میزدم خوب میشد

از وقتی دیدم به شکر و ارد برنج حساسیت داره دیگه نمیدم

حریره بادوم هم اگه بادومش کم باشه مزه ارد و فرنی بگیره دور لبش و گونه هاش قرمز میشه ، روی صورتشو پماد میزنم ولی دور لبش نه

مرسی عزیزدلم از راهنماییت

انشاءالله زودتر خوب میشه نگران نباش

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش