2777
2789

صلوات فرستادم برای تعجیل در ظهور امام زمان. 

لطفا از خدا برام شوهر خوب و یکی از چهار حاجت امضام و تعجیل در ظهور امام زمان رو بخواین. 

با افرادی قبلا دوست بودم که الان دیگه ازشون بدم میاد. اینا در ظاهر خودشونو پاک و خوب نشون میدادن ولی در باطن بدتر از شیطان بودن. 🔴یه عبرتی گرفتم که دیگه به هرکسی اعتماد نکنم

برای @ملوسکتونم1    

@جان_و_جهانم    

@دردونمه    

@دختر_رئالی    

@ترکیده_تونم1    

با افرادی قبلا دوست بودم که الان دیگه ازشون بدم میاد. اینا در ظاهر خودشونو پاک و خوب نشون میدادن ولی در باطن بدتر از شیطان بودن. 🔴یه عبرتی گرفتم که دیگه به هرکسی اعتماد نکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای @مهرو_جان    

@دختر_اردیبهشتم    

@آیه_و_آیماه    

@شاید_کنکوری    

@امام_رضاجانم    

2803

حدیث آبروم حفظ بشه و زندگیم از هم نپاشه و خدا منو ببخشه😭🥺

مهربونا برای حل شدن مشکل زندگیم یه صلوات مهمونم میکنی 😔همیشه جوری محکم و سالم زندگی کن که هیچوقت مجبور نشی برا حفظ چیزای خوب زندگیت التماس کنی..

برای @گلیییی_خانم    

@گلنازززم2    

@دکترمهربون_    

@xasd    

@جوجه_کوکی    

@daltangh   آرامش روح برادرش، ارزوی صبر برای خانواده‌ اش @امام_رضاجانم   خانم دره با ...

ممنونم از شما و استاتر 🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

برای @دل_غمگین    

@emam_reza    

@دعایشب    

@خادم_جمکران۳۱۳    

@کنکورکنکور    

2804

برای @میرم_بالاتر_حتما    

@momoooo    

@نخودسیاه    

@اعتصامی    

@87madi    

برای @میرم_بالاتر_حتما     @momoooo     @نخودسیاه     @اعتصا ...

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

ممنون میشم برای برگشت سلامتیم دعا کنی 

اسمم مریم 

انشالله حاجت روایتون 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.
2805
الهی به حق حرمت  دل زهرا حاجت روا بشی 💚

🌷🌷🌷

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
برای @مهرو_جان     @دختر_اردیبهشتم     @آیه_و_آیماه     @شای ...

عزیزم لطفا دعام کن حق و حقوقم رو بهم بدن دیگه🥲🌸🙏🤍 بعد از کلی دوندگی و هزینه و اعصاب خوردی💔

امیدوارم خدا براتون بسازه ، همون آرزویی که تو دلتونه و ساختنی نیست 😍🌸

2801