2777
2789
عنوان

از دیشب که فهمیدم دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 89 پست
فقط واکنش خواهر شوهرت😳 نمیدونم چرا هر چیزی که به جنسیت ربط داره براتون تبدیل به معضل میشه! اون دخ ...

آخه این تفاوتش رو که وقتی پسرم پوشکی بوده دیده حتی پرسیده از مادرجونش، ادامه کنجکاوی عجیب بود برام

خدایا شکرت😍
شما رو نمیگم خواهر شوهر رو میگم بچه اش یا تو دکتر شنیده یا تو مکالمه پدر و مادر یا تو فیلم دیده. ...

دکتر که بعید میدونم خواهرشوهرم بچش رو تایم عادی بزور نگه میداره

ولی میدونم خودش و همسرش و از نظر فیلم زیاد رعایت نمیکنن درسته

خدایا شکرت😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر چند دقیقه یا خودم یا شوهرم به یه بهونه سر میزدیم اونم بدون سر و صدا که ببینیم چیکار میکنن، حتی ...

حالا چرا این دختر بچه تو خیابون تنها بود هم باز برام علامت سوال هست!!! ؟؟؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
من هر چند دقیقه یا خودم یا شوهرم به یه بهونه سر میزدیم اونم بدون سر و صدا که ببینیم چیکار میکنن، حتی ...

حالا هم خیلی تو فکرش نباش.پسر که هست شاید خیلی درگیرش نشه به خاطر سنش.اگه دختر بود نمی گفتم ها چون دختر بچه ها از ۳ سالگی درگیر میشن.فقط امیدوارم لذت نبرده باشه از این کار.حواستون به خودارضایی باشه اگه انجام نداد یعنی مشکل خاصی پیش نیومده و دیگه به هیچ عنوان اجازه ندین با اون دختر تنها بمونه

2805
دکتر که بعید میدونم خواهرشوهرم بچش رو تایم عادی بزور نگه میداره  ولی میدونم خودش و همسرش و از ...

ولی خودمونیم

یادش بخیر بچگیای خودمون

با دخترعمو دختر دایی بازی میکردیم. 

یکی زن میشد یکی شوهر. 

خرید میرفتیم، پارک میرفتیم،  شوخی میکردیم. 

چیزی که تو رفتار پدر مادرامون دیده بودیم. 

و اصلا تو فاز بالای هجده نبودیم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حالا هم خیلی تو فکرش نباش.پسر که هست شاید خیلی درگیرش نشه به خاطر سنش.اگه دختر بود نمی گفتم ها چون د ...

نه خداروشکر رفتارش تغییر نکرده منم دیشب در حد همون ده دقیقه یه ربع باهاش حرف زدم دیگه یادآوری نکردم که تو ذهنش تثبیت نشه

خدایا شکرت😍

دیدی که فایده نداشته 

راستش من دیگه به مادرتونم اعتماد ندارم چون گفتین یکبارم خونه ی ایشون اتفاق افتاده

بازم خودتون میدونید اما من باشم به هیچ احدی اعتماد نمیکنم دوره زمونه خیلی بد شده

یعنی قبلا هم بوده  ها الان بیشتر شده

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!

خلاصه بگم که تربیت کودک و نوجوان تو جامعه افتضاح شده ، کاش همکاران روانشناس که با کودک و نوجوان کار می کنند چاره ای بیندیشند 🌹

اگر بدونید چقدر نوجوان بیچاره هم میان پیش من که نفرت از والدین پیدا کردند... 

چون تو کودکی تربیت به طرز بدی جلو رفته گفتند بچه ست، حالا که به نوجوانی رسیده می خوان کنترل زیاد از حد کنند 

يا نوجوان هایی که اصلا بهشون توجهی نمیشه 💔

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
وقت بچه تو با کلاس این چیزاپر کن که خواست بیاد بگی نیستیم دلیلی نداره همش بیاره خدایی نکرده حواست نب ...

اره امشبم اومد هی حرف زشت میزد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
2810