2777
2789
عنوان

شوهرم گف روز زایمانتم نمیام !!!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 105 پست
ی چیز کوچیک‌ رو دوتاتون خیلی بزرگ کردین ولی در کل شوهرت مقصره ک تنبله

ببین من درک میکنم خیلی کار میکنه اما من نگفتم مثلا همین الان گفتم حال داشتی یک دونه دیوار اتاق بچرو رنگ بزن میتونس بگه باشه سرفرصت نه اینکه بگه زامانتم نمیام بهتر😐

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امیدوارم بعد دنیا اومدن بچه نگه خستم. شوهرمن میگفت حق نداره بچه نفس بکشه و گریه کنه چون میخام بخوابم انقد دعواراه مینداخت که خستم بچه سمت من نیاد و...

سیاست به خرج بده با زبون رامش کن وگرنه متل من همش دعوا

گلم قبل قدام چیکارا کردی؟ چه روزی اقدام کردی؟ روز تخمک گذاری؟ ببخشید که اینو میپرسم اول شما ا ر ض ا ...

راستش من اقدام خاصی نکردم ی شب در اوج شیطنت ب شوهرم گفتم بیا ی است کنیم بچه دار شیم و خدا خواست و شدیم😁 

ولی خب اون داستان ارگ ا س م و اینا ام اول برا من بود

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!
امیدوارم بعد دنیا اومدن بچه نگه خستم. شوهرمن میگفت حق نداره بچه نفس بکشه و گریه کنه چون میخام بخوابم ...

اتفاقا همینم گفتم بهش گفتم حتما دوروز دیگه بچه دور از جون مریض بشه بد عنقی کنه میخای بگی خستم خجالتم خوب چیزیه

خب من گفتم اگه هم کارای بچه با منه پس اونجا ام نمیخاد بیای دیگه از پسش بر میام اون بابد از خداخواسته ...

دیگه وسط دعوا این حرفا گفته میشه از ته دل نیست قطعا

تو عصبانیتو خستگی هر حرفی ممکنه بزنی 

ببین من درک میکنم خیلی کار میکنه اما من نگفتم مثلا همین الان گفتم حال داشتی یک دونه دیوار اتاق بچرو ...

خب عزیزم خودت بهش گفتی نیا اونم‌ گفت نمیام😂اون ی چیزی گفته حالا تو عصبانیت بابا مگه میشه نیاد تازه زودتر از تو هم می‌ره بیمارستان منتظر میمونه😂اصن اون نیاد امضا کنه زایمانت نمیکنن من و تو بارداریم حساسیم منم انقدررررررررر حساس شدم کافیه شوهرم بهم بگه تو انقدررررررررر حالم بد میشه و گریه میکنم 

ولش کن بابا...خودت اولویت خودت باش...لابد وقت پریودیشه بنده‌خدا

وقت پریودیشه نمیفهمه زنش دوهفته دیگه زایمانشه باید یکم بیشتر حواسش باشه؟ میدونی مقصر خودمم انقد از پس همه کارم براومدم پررو شده واسه هرچیزی میگه ب من چه خستم 

منم زایمان دوم خودم رفتم بیمارستان بابام اومد رضایت داد🤣🤣

خداروشکر پس بدون رضایت عنترخان میشه😑😂😂😂

منم زایمان دوم خودم رفتم بیمارستان بابام اومد رضایت داد🤣🤣

یادم اومد پدرم فوت شده چیکا کنم🫤

خب عزیزم خودت بهش گفتی نیا اونم‌ گفت نمیام😂اون ی چیزی گفته حالا تو عصبانیت بابا مگه میشه نیاد تازه ...

نه حساس نیستم اخه سیسمونیه بچرو ی ملت میخان ببینن دیگه همین ی بارم زورش میاد بابد غر بزنه😑😑😑

با اولین اقدام؟ 

اره خداروشکر با ی بار اقدام😑😂😂😂

2810