2777
2789
عنوان

مهمون داریم منم پانیک شدم چیکار کنم ؟؟؟؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 79 پست
پانیک هست و وسواس فکری .

نمیدونم دقیق ولی خیلی فراتر از پانیک هست

این افکار افکار حمله عصبی پانیک نیست

دکترت اصلا خوب نیست 

به خودت رحم کن اگر تهرانی حداقل دکترای خیلی خوب تو بیمارستان‌های دولتی که استاد هم هستن مراجعه کنی خیلی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه سال بیشتره . دارو مصرف میکنم خیلی بهتر شدم . ولی امشب بعد از چند ماه دوباره پانیک شدم .

منم یکسال تمام اینطوری بودم همش احساس گناه نسبت به بقیه داشتم یه سرماخوردگیه ساده میگرفتم نمیرفتم نزدیک کسی تا یه وقت اون نگیره احساس میکردم اگه اون مریض بشه میمیرهیاحتی اونایی که باهم دشمنی داشنتومیبخشیدم ومیگفتم تقصیر منه که اونا اینطور باهام رفتارکردن حتی میخواستم برم ازشون حلالیت بگیرم خلاصه افکارچرتو پرت احساس گناه اینطور چیزا مخصوص پانیکه منم بعد یکسال رفتم دکتر اعصابو روان تا ۱۰ ماه دارو خوردم والان خوب شد ولی خب همین امشب حتی یه خورده حس کردم ترس بهم غلبه کرده و تپش قلب گرفتم که یه جانشستم و به خودم اطمینان دادم این فقط یه حسه زودگذره و خودمو باچیزی سرگرم کردم توهم حتما همین کارو بکن😊

کابری جدیدمه😊
منم یکسال تمام اینطوری بودم همش احساس گناه نسبت به بقیه داشتم یه سرماخوردگیه ساده میگرفتم نمیرفتم نز ...

من هربار پانیک میشم میگم این دفعه دیگه نمیگذره . بدبخت شدم زندگیم نابود شد طپش قلب شدید لرزش دست حالت تهوع .😭

من هربار پانیک میشم میگم این دفعه دیگه نمیگذره . بدبخت شدم زندگیم نابود شد طپش قلب شدید لرزش دست حال ...

‌‌

وقتی اینطوری میشی سریع ازخونه برو بیرون یابه خواهری کسی زنگ بزن باهاش صحبت کن تا حواست پ ت بشه منکه همینکارو میکردم بعدم مطمئنی دکترت کاربلده

کابری جدیدمه😊
2810