2777
2789

میدونم عوارض داره .ریزش مو و سوزش ادرار و عفونت قارچی اما چاره ندارم .وزنم دایم میره بالا و این دارو رو من جواب میده البته با رژیم سخت و ورزش 

رژیم و ورزش به تنهایی لاغر نمیکنه بهمو اصلا 

بعدم اگر ناهار و شام هر دو وعده رو بخورم به سرعت وزنم بالا میره 

یعنی باید صبحونه و ناهار نخورم و شام مختصر بخورم ناهار هم میوه و مغزیجات بخورم ورزشم روزی ۲ ساعت بعلاوه این قرص 

میتونم ماهی ۴ کیلو کم کنم 

رژیم کتو بگیر بدون دردسر و گرسنگی وزن کم کن چرا قرص بخوری و سلامتیت رو تو خطر بندازی

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رژیم ول کن ولا من جاریم چاقه ولی صورتش تپل هرچی با هم سلفی میگیرم اون از همه ما خوشگلتر نیفته.من خودم قدم ۱۵۸ وزن ۷۴ دارم جوانه گندم میخورم صورتم تپل بشه .البته اینم بگم من شکم یه کم دارم بیشتر بالاتنه چاق هستم

قرص با برند گلوریا و پاپایا و ... همشون شیشه دارن، اصلا نخور ... باعث لاغری میشه ولی هم وابستگی میاره و هم احتمال سکته مغزی و قلبی رو بالا میبره چون باعث افزایش ضربان قلب میشه و اگه توی طولانی مدت مصرف بشه بعدش اگه یه مدت نخوری افسردگی میاره چون بدن با خوردن این قرص سروتونین و دوپامین که باعث شادی هستن ترشح میکنه و بعد از قطع قرص ترشح این هورمون در حالت عادی توی بدن بشدت کم میشه و افسردگی میاره

قرص با برند گلوریا و پاپایا و ... همشون شیشه دارن، اصلا نخور ... باعث لاغری میشه ولی هم وابستگی میار ...

اینم بگم من آز مایشگاه کار می کنم اگه فردا بهم یاداوری بکنید عکس تموم این قرصا و بسته بندیاشون رو میذارم تا ببینید، باقیمت های بالای ۴۰۰ تومن داره عرضه میشه و با بسته بندی های خیلی شیک

قرص با برند گلوریا و پاپایا و ... همشون شیشه دارن، اصلا نخور ... باعث لاغری میشه ولی هم وابستگی میار ...

کاملا درسته این مواردی که دوستمون گفت.....

در ضمن بعد ازقطع شدن قرص ب شدت شروع ب چاق شدن بیش از حد میکنید....

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

سلام دوست عزیز

ببخشید چندتا سوال؟

آیا پوستتون سفیده؟

بدنتون شله؟

علاقه به شیرینی جات دارید؟

مدام خواب آلو هستید؟

اگر آره شاید بلغم دارید با دفع بلغم بدون رنج رژیم و ورزش میتونید وزن کم کنید