2777
2789
عاقا تموم‌شد اشتی کردیم😂😂

خب چی گفت 

انگار اونم منتظر بوده زودی آشتی کنه

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای شوهر منم خیلی بد لجه .من تو دوران عقد خیلی قهر میکردم .ی دفهدچند روز بود بی خبر بودیم از هم .این وسط باباش هم از ساختمون افتاده بود بیمارستان بود چون تماس تداشتیم با هم من نفهمیدم .از مامانم فهمیدم .ی دفه هم فهر بودیم مادربزرگ من فوت کرده بود گفتم نمیاد آبرومم میره .

ولی گفت من مث تو بچه نیستم .مادر بزرگ منم بوده و اومد ‌هر کی میپرسید کی میاد شوهرت یا میاد؟نمیدونستم چی جواب بدم ...ولی بعد دیدم تو مردونه کنار بابام وایساده .ی نفس راحتی کشیدم ...

حالا تو هم اگر مقصری ،اینجورم ک میگی درگیری ذهنی داشته ب خاطر مشکلات مالی .پیش قدم شو قبلی ک بیاد با پیام یکم نرمش کن تا اکمد خونه هم برو جلوش انگار نه انگار ک چیزی شده وببوسش و از دلش در بیار 

بخدا فشار مالی رو مردا این روزا زیاده خیلی گناه دارن .درکش کن

آخه شوهرمم اینطوری نیس که بخواد ناز بیاد، وقتی مقصر باشم تا بگم زود میبخشه حرف میزنه با خوبی

نامزد منم همینه  میدونه لجبازم  مغرورم   اونم میگه خسته شدم بس که بهت اصرار میکنم  من عین خیالم نیست  وقتی زد تو دهنم کینه ای شدم

وای شوهر منم خیلی بد لجه .من تو دوران عقد خیلی قهر میکردم .ی دفهدچند روز بود بی خبر بودیم از هم .این ...

من نوروز پیش بعد یماه  پیام دادم فوت پدر بزرگش رو تسلیت گفتم خانواده ام رفته بودن  من خودمو ب مریضی زدم نرفتم . ولی خیلی ذوق کرده بود وقتی پیام داده بودم 

خانوادت نمیگن آشتی کنید؟ خانواده من اینجور مواقع خیلی فشار میارن بهم

اصلا خبر ندارن نه خانواده خودش  نه خانواده من .  چندروز پیش مامانش ‌زنگ زد پسرمو میفرستم بیاد دنبالت شام اینجا باش تشکر کردم و بهانه اوردم ک یه وقت دیگه انشاا.. خدمت میرسم  خداحافظی کردیم.  .  

خانواده من و اون فورا میفهمن.‌چون آشتی که هستیم زیاد رفت و آمد میکنیم😣

اون ماشین سنگین داره و روش کار میکنه صبح تا غروب سرکاره گاهی هم میره شهرستان  .  کلا بداخلاقیم بخاطر این دوری هست همش فک میکنم بی توجهه

اون ماشین سنگین داره و روش کار میکنه صبح تا غروب سرکاره گاهی هم میره شهرستان  .  کلا بداخل ...

اهان خب شرایط شما فرق داره پس. اگر دوست داره و به حرفات گوش میده و بخاطر تو خیلی جاها گذشت میکنه یا کوتاه میاد یکم باهاش راه بیا. ماشین سنگین واقعا سخته. یکی از فامیلامون داره کارش سنگینه واقعا