2777
2789
عنوان

توی این سرما نشستم پشت در مهد کودک 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 46 پست
موقعی که کلاس اول بودم یه همکلاسی داشتیم همینطوری بود مامانش باید مینشست پشت در تا مدرسه تمام بشه ول ...

پسرم هر چند دقیقه یه سر میاد بیرون ببینه هستم. دیروز هوا خوب بود پنجره باز بود منو میدید

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبوری کن  بایک نفر دوست بشه تمومه  بعدم بهش بگو میرم برات جایزه بخرم ظهر اومدم بیارم اگر ...

فعلا چند روز میمونم پشت در. گناه داره بهم وابسته هست. خر نمیشه با جایزه 😄

رفتاراون مربی های مهدهم مهمه هابنظرم .خواهرمن زمانی ک میفرستادیمش مهداصلا واینمیستادهمش گریه وزاری هدیه میگرفتیم بالحن خوب حرفای خوب راهیش میکردیم ولی بازهم بی فایده بودتااینکه یه بارمامانم میبرتش مهدگف داشتم میومدم خونه ک تغذیه اشویادم رفته بودبهش بدم برگشتم دیدم همون مربیشون وایساده دادمیکشه سرش و دعواش میکنه بعدم خیلی محکم هلش داد داخل همون لحظه همه رو قهوه ای کرده بودو خواهرمو دیگه نذاشت اونجا بره بنظرم از جایی ک میبرینش هم مطمئن بشین 

کاش یه مهد میبردیش که میگذاشتن شما  حداقل  یک هفته برید توی مهد مثلا توی دفتر مدیر یا یجای ...

میگن بیای داخل بقیه بچه ها هم هوای مادرشون رو میکنن. بعد من داخل باشم پسرم میخواد با من بازی کنه دیگه با کسی دوست نمیشه و ازم جدا نمیشه. خانه بازی میبرمش همینجوری میکنه

خب چرا تو این سن اصرار داری بره مهد؟ خودت شاعلی‌؟

نه شاغل نیستم. یه بچه کوچیک دیگه دارم. پسرم هم الان دو ماهه ساعت ۶.۵ تا ۷ صبح بیدار میشه . شیطون هم هست. دیگه اصلا به خونه زندگی و اون یکی طفلکم نمی‌رسم . چقدر می‌فرستادم خونه مادرشوهرش. اصلا ازم حرف شنوی هم نداره اما بالاخره توی مهد یه چیزایی یاد میگیره 

منکه هر چی بیرون نشستم درست نشد اخر مجبور شدم از مهد اوردمش پسره منم گریه نمیکنه وسایلو پرت میکنه هم ...

پسر من اصلا نمی‌خواد چیزی ازم یاد بگیره . نه شعر نه نقاشی نه هیچی. اما مهد با بچه های دیگه امیدوارم ترغیب بشه به یادگیری

رفتاراون مربی های مهدهم مهمه هابنظرم .خواهرمن زمانی ک میفرستادیمش مهداصلا واینمیستادهمش گریه وزاری ه ...

نه مربی ها خیلی خوبن. من پشت در می‌شینم کلا صداشون میاد. اصلا داد و بی احترامی و ... ندارن. مهد دو زبانه هست. پسرم با اینکه شیطونه اما اصلا برخورد بد باهاش ندارن

تو سرما نمون سفارش کن اگه خیلی بی قراری کرد بهت زنگ بزنن خودت هم بعداً دوربینش ببین بگو می‌خوام ببین ...

نه پسرم اذیت میشه من نباشم. نمیخوام استرسش بیشتر از این بشه. بهم وابسته هست. با خودم پتو کوچولو آوردم بارون هم میاد یه فضای خاصی هم شده 🥰

2810