2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 211 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودمم به عکست رای داده بودم ولی پشیمونم واقعا. لابد بقیه رایهاتونم با تبلیغ بوده. تصمیم با خود خانم تهرانیه شما حتی به فرض اینکه هم نمیدونستی ممنوعه باید مقررات رو میخوندی درضمن اگه شما نمیدونستی همونجا تو تاپیکی که من بهتون اعتراض کردم میگفتی نه اینکه پستتو پاک کنی که یعنی به شما چه مربوطه!!!!!
الان پیام بالاتو کامل خوندم شما داری به هر حربه ای متوسل میشی که بگی شما نبودی یه بار میگی نمیدونستی و اولین بارت بوده! یه بار میگی حتما یه الهه شرقی دیگه اس! تخلف کردی پاشم وایسا ولا یه مسابقه هرچیم که مهم باشه ارزش این همه .... خانم تهرانی لطفا بیا تکلیفو مشخص کن خیلیا دارن همینجوری رای جمع میکنن اعتراضم میکنی میگن نمیدونستیم اما به چه قیمتی خب رایهاشونو بردن بالا حسابی و حتما برنده ان اینجور حق ما چی میشه
این اولین بارم بوده که توی پیام گفتم. میگم این سایت یه الهه شرقی دیگه هم داره شاید ایشون هم در مسابقه شرکت کردن و توی تاپیک ها پیام گذاشتن. در هر صورت من اولین باری بود که در تاپیک صحبت کردم.اگر یک گزارش مشابه وجود داره که نشون میده من توی تاپیک صحبت کردم یعنی من اینجوری رای اوردم.
من یه بار شرکت کردم از بس که همه به دوستاشون رای دادن و به خود عکس کار نداشتن کلا دیگه شرکت نمیکنم. با عرض معذرت نظارت درستی روش نیست
آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
خانوم تهرانی واقعا حق بقیه ضایع میشه وبقیه شرکت کنندگان راضی نیستن اینجوری تذکر دادن فایده نداره باید بلافاصله حذف بشن اگه جزو برنده ها باشن کی پاسخگو خواهد بود با همون پستهایی که میزارن رای جمع میکنن دیگه این اصلا کار درستی نیست و بقیه هم ناراضی هستن
الهه شاید کسی برات گزارش نزده باشه ،تو خود همون تاپیکی که من بهت تذکر دادم جز من یکی دیگه از شرکت کنندگان مسابقه بود اما اون اعتراضی بهت نکرد،به هرحال تبلیغ شده و منم با مامی ۸۸ موافقم حتی یه تخلف هم باید حذف بشن
-شرکت کننده ها برای جذب رای، حق ایجاد تاپیک و نیز تبلیغ بین تاپیکها را ندارند در غیر اینصورت عکس آنها از مسابقه حذف می‌شود. سلام دوستان خانم تهرانی از همون اول گفته که خلافه نیاز نیست خودمونو خسته کنیم فقط گزارش بدین
دوستان عزیز خونه*** پر از گل *** من رو ببینید لایک کنید[smiley]l/l_40.gif[/smiley] نظر بدین [smiley]l/l_46.gif[/smiley]برنده بشم [smiley]l/l_20.gif[/smiley]توسط شما http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2016111320195917676