2777
2789
عنوان

بچه ی سه سالم این حرفارو بهم میزنه

314 بازدید | 17 پست

من با پسرم خیلی بازی میکنم باهاش رفیقم بیرون میبرمش سعی میکنم جاهایی ک دوست داره بریم و کلا خیلی هواشو دارم بهش میرسم

ولی خیلی خیلی شیطونه دعواش میکنم ولی همسرم بدتره بیشتر دعواش میکنه و به اندازه ی من اصلا محبت نمیکنه بازی نمیکنه 

حالا جدیدا پسرم بهم میگه ترو دوست ندارم بابارو دوست دارم

تو برو به بابا بگو بیاد

میریم خیابون شوهرم دستشو ول کنه فوری گریه میکنه ولی من برم عین خیالشم نیست

خیلی دلم گرفته

دو سال دیگه درست میشه نهایت..نگران نباش تو این سن همه همینن بچه ها 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب دل نگیر بچه هست بزرگتر ک شود مطمعن باش قدرتو میدونه پسر منم وقتی کوچیکتر بود اینطوری بود اما الان با هزاران دعوا ک بخاطر شلوغ بازیش در میاره میکنم اگر جایم درد کنه اون از همه زودتر بهم میرسه 

منم بچه بودم‌ خیلی بابایی بودم بزرگ که شدم مامانی شدم 

ولی این باعث نشده بود که مامانم سرد شه و محبت نکنه 

بهترین راه برای دوستی با بچه ها وارد شدن از در رفاقته مامان من اینجوری باهام صمیمی شد 🤭

درخواست دوستی = رد کردن ، پس لطفا ندید ؛ در تاپیک هایی که کنکوری نا امید دیدید تگم کنید انگیزه بدم مرسی🤩

ما آدم بزرگام یه وقتایی مجبوووووریم محبت الکی کنیم به کسیکه ازش میترسیم🥲

درکل چون پسره دو سال دیگه سمت شما میاد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
شاید چون محبت کمتری رو از شوهرتوت دریافت میکنه به همین خاطر باشه نیاز به محبت و جلب توجه بیشتری از ...

دقیقا همینه یه کارایی میکنه جلب توجه کنه مثلا میگه اب میخوام بعد من میگم چشم عزیزم الان میارم بعد میبینه شوهرم حواسش نیست میگه نه بابا تو بده یا میخوره زمین میبینه من بدو میرم سمتش نگاش به باباشه

ارررره خیالش راحته که مامانش در هر صورت دوسش داره    

دقیقا منو میشناسه ک هر جا برم زود برمیگردم پیشش نمیترسه ولی همسرم چون میره میترسه بره چند ساعت بعد بیاد

من خودم بچه بودم عشقم مامانم بود ولی از بابام بیشتر حرف شنوی داشتم بیشتر میچسبیدم بهش ولی تحمل دوریه مامانمو اصلا نداشتم

دقیقا همینه یه کارایی میکنه جلب توجه کنه مثلا میگه اب میخوام بعد من میگم چشم عزیزم الان میارم بعد می ...

خب همینه که میگم

بچه نیاز به توجه هردو والد رو داره چون نوع توجه پدر خیلی فرق داره با مادر

و یه یچه هم نیاز به نوع توجه مادر رو داره که بیشتر احساسیه

و هم به توجه پدر که بیشتر حمایتگریه معمولا

پسر شما مشخصه اون محبت و توجه رو از شوهرتون دریافت نمیکنه که اینجور جلب توجه میکنه

با شوهرتون صحبت کنید چون توی روحیه حتی اینده بچه خیلی تاثیر داره واقعا از کنازش ساده رد نشین من دوستایی دارم که پدراشون بهشون توجه نمیکردن الان واقعا از لحاظ روحی بهم میریزن وقتی حرف این مسائل میشه

بنظرم حتما توجه کنید به این قضیه

2810