2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

باتوجه به رنج ازمایشگاه به نظر خوبه .

برو دکتر

هرچند ذخیره پایین به خاطر تغذیه و سبک زندگی غلط و مصرف خودسرانه داروهای هورمونی پایین میاد .

نگران نباش بدون استرس اقدام داشته باش و دکتر برو 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
2804
باتوجه به رنج ازمایشگاه به نظر خوبه . برو دکتر هرچند ذخیره پایین به خاطر تغذیه و سبک زندگی غلط و م ...

راست میگین رنج آزمایشگاه رو میگم خیلی احتیاج به یه ذره دلگرمی دارم 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 
راست میگین رنج آزمایشگاه رو میگم خیلی احتیاج به یه ذره دلگرمی دارم 

اینطور به نظر میرسه . من خودم ذخیره ام تقریبا همینه . البته رنج ازمایشگاهی که انجام دادم زیر یک رو میگفت دخیره کم که ای وی اف هم نتیجه نگرفتم .

بهتره برین متخصص ناباروری و اگر بهتون ای وی اف پیشنهاد داد سه ماه اصلاح سبک زندگی و مکمل استفاده کنین بعد برین ای وی  اف .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
2805
سلام عزیزم داخل یکی از تاپیک ها گفته بودین برای بسته بودن لوله هاتون دکتر دارو داده بود میشه بگید چه ...

آره دارو داد داروهای ضد التهاب باید سر فرصت نگاه کنم فکر کنم برگه دارو خانه رو نگه داشتم اگه بود قشنگ برات میفرستم من دیگه لوله هام باز شده دوبار دیگه عکس گرفتم باز بوده من که باردار نشدم ذخیرم پایینه 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین