2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

111 بازدید | 17 پست

سلام. رشتم انسانیه. پشت کنکوری ام، شروع از تقریبا صفرم عربیم خوبه، هدفم کنکور معلمی اردیبهشته، 4ماه مونده بنظرتون.کندخوانم ولی مرورام خوبه آخر شب و آخر هفته دروس هفته رو مرور میکنم بنظرتون از الان تا کنکور چند دور میتونم بزنم به کتابا که کافی هم باشه؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم انسانی پشت کنکوریم ، شروع کن حتما میتونی . برای مرورتم تست بزن

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
منم انسانی پشت کنکوریم ، شروع کن حتما میتونی . برای مرورتم تست بزن

من همون روز مرور میکنم، پنجشنبه جمعه هم کل هفته رو مرور میکنم،تو فکر میکنی چند دور میتونی بزنی به کتابا؟، کیفیت مهمه ولی خوب کمیت هم مهمه میترسم تسلط پیدا نکنم

من همون روز مرور میکنم، پنجشنبه جمعه هم کل هفته رو مرور میکنم،تو فکر میکنی چند دور میتونی بزنی به کت ...

😂😂من فکر نمیکنم ب دور برسه ماشلا کتابای انسانی خیلی کمه؟! 

با کیفیت میخونم ک اگرم بخوام دور کنم فقد ازمون بزنم نه کتابو بخونم . 

بله کمیتم مهمه سر همین میترسم نرسم ب منابع فرهنگیانم  . منبعای فرهنگیانو اژ کعی میخوای سروع کنی

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
😂😂من فکر نمیکنم ب دور برسه ماشلا کتابای انسانی خیلی کمه؟!  با کیفیت میخونم ک اگرم بخوام دور ...

خوب حذف کن اگه شهرت خوب معلم میگیره. اینجا تا 20هزار هم قبول میکنن... من ریاضی و کل فلسفه منطق حذف کردم. اینا مهم ترینان ولی اینجا کسی اینارو نمیخونه و قبول میشه... من فکر کنم 2دور میتونم بزنم و 10روز هم میمونه برا تورق سریع ولی میترسم کمه🙁. منابع فرهنگیانو از الان میخونم دیگه 4ماه مونده

خوب حذف کن اگه شهرت خوب معلم میگیره. اینجا تا 20هزار هم قبول میکنن... من ریاضی و کل فلسفه منطق حذف ک ...

من مشهدم نمیشه اصلا همچین ریسکی بکنم . و شهر کوچیکیم نیست کلا یدونه فرهنگیان داره . من هشت هزار شدم مجازم بودم دعوت نشدم . 

منابع فرهنگیانو من از ماه بعدی شاید بخونم . یکم حجم درسا کم شه بعد

من مشهدم نمیشه اصلا همچین ریسکی بکنم . و شهر کوچیکیم نیست کلا یدونه فرهنگیان داره . من هشت هزار شدم ...

آها اگه 8هزار دعوت نکردن پس نمیشه ریسک کرد

عزیزم چن تا سوال میپرسم اگه دیدی جواب بده خیلی سردرگمم

نحوه مرور کردنت برا درسایی که بار اول میخونیشون چجوریه؟ 

برای هر درس جدید که بار اول میخونی چقد وقت میذاری؟ بعد اینکه مرور همون درس چقد زمان میبره؟ 

من خیلی کند میخونم برای هر درس سه ساعت زمان میبره مرورشم باز زیاد وقت میذارم برا همین به برنامم نمیرسم ممنون میشم یه توضیحی از روش خودت بدی اون مقدار زمان که بار اول  و موقع مرور میذاری

آها اگه 8هزار دعوت نکردن پس نمیشه ریسک کرد عزیزم چن تا سوال میپرسم اگه دیدی جواب بده خیلی سردرگم ...

خیلی کنده اگ برای هر درس ۳ ساعت زیاده ، برای مرور کردن تست بزن . 

برای هر درسم نهایت ۱ ساعتو نیم . 

چون بیشتر وقت بزاری نمیرسی نه تست بزنی نه بخونی بقیه رو برای مرور فقد تست چون باز کسی حوصله نداره دوباره همونارو بخونه