2777
2789
عنوان

باتجربه های شیر خشک کمکم میکنید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عیب نداره عزیزم منم گاهی شبا یه وعده میدادم سینمم ول نکرد.دیگه از 6 ماهگی که غذا خورد ندادم
با حیوانات مهربان باشیم.اونا هم مثل ما احساس دارن.مثل ما مادرن.شاد میشن غمگین میشن،میفهمن.تو این روزای سرد یه تکه کوچیک غذامون گرمشون میکنه.به فکرشون باشیم.به بچه هامون دوستی با حیوانات و یاد بدیم.خدای ما و اونا یکیه.مطمئن باشین زندگیمون با محبت به این موجودات بی پناه شادتره.
نان یبوست میاره.آپتامیل اسهال میکنه.ولی من آپتامیل میدادم خوب بود.
با حیوانات مهربان باشیم.اونا هم مثل ما احساس دارن.مثل ما مادرن.شاد میشن غمگین میشن،میفهمن.تو این روزای سرد یه تکه کوچیک غذامون گرمشون میکنه.به فکرشون باشیم.به بچه هامون دوستی با حیوانات و یاد بدیم.خدای ما و اونا یکیه.مطمئن باشین زندگیمون با محبت به این موجودات بی پناه شادتره.
من شیرمم خیلی خوبه.فقط گاهی شبا یه وعده میدادم از ترسم.