2777
2789
عنوان

نمیتونم درسمو حفظ بشم🥲!!

231 بازدید | 16 پست

ده بار میخونم از روش درک میکنم توضیح میدم حفظ میکنم باز یادم میره🥲

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل منم همینه  همه بهم میگن خنگی🥲

🥲

من و تو مالِ همیم همین، باقیش حاشیه‌اس✨ عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸

همه‌ی درسها ؟

تازگیا امروز امتحان یه درس خیلی اسون و کم دارم نمیتونم حفظ شم

یه صفحه یه صفحه مرور کن اگه دیدی خیلی اسونه سه یا چهار صفحه مرور کن درکت میکنم من درسی که هرچب میخوندم یادم میرفت دینی بود تو بگو یه درس ۵ ساعت میخوندم صبح سر جلسه امتحان انگار مخزن اطلاعات سوراخ بود 🤣

یه صفحه یه صفحه مرور کن اگه دیدی خیلی اسونه سه یا چهار صفحه مرور کن درکت میکنم من درسی که هرچب میخون ...

از بس که تمام متن درس کلیشه‌ای بود نمیشد باهاش ارتباط بگیرم

با اینکه خودم به دین مقید بودم 

از بس که تمام متن درس کلیشه‌ای بود نمیشد باهاش ارتباط بگیرم با اینکه خودم به دین مقید بودم 

حالا یه جاهایی جالب بود که از عالم های خوبی بودن خدایی حجم کتاب رو نمیتونستم درک کنم واقعا سطح مطالب بالا بود بدبختی اینجاست اصلا راهکاری نمیدادن که چجوری باید این کتابو بفهمبم فقط میگفتن بخون نهایت میگفتن خلاصه نویسی کن