2777
2789
پس یکار آزاد بهش پیشنهاد بده وقتی ببینه کارش رو رواله حتما‌میچسبه به کارش یا کارگر میگیره

بهش پیشنهاد دادم که بره آموزش ببینه رفت بیرون فکر کردم رفته آموزش ببینه رفتم یه چیزی بخرم دیدم تو ماشین دوتا کوچه اونورتر پارک کرده سرش تو گوشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بچه ندارم. تو عقد خیلی کار میکرد اومدیم خونه تا شش ماه کار کرد بعد رفت بیکاری تا الان نه یه 8 سال ...

8سال؟؟؟؟تو این هست سال چطوری گذروندی واقعا؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
به قول یکی از کاربرهای محترم اینجا سه تا بچه بیار اینجوری حرفتون در رو پیدا میکنه و ارج و قرب پیدا م ...

آخه برا آزمایشات قبل بارداری من مسئله دارم باهاش میگه مادر من مگه وقتی منو میاورده آزمایش میدادن یا مادر خودت منم سابقه سقط دارم. دیگه دل و جرئت ندارم اونم پشتم نیس تو این زمینه 

آخه برا آزمایشات قبل بارداری من مسئله دارم باهاش میگه مادر من مگه وقتی منو میاورده آزمایش میدادن یا ...

شوخی کردم عزیزم 

ولی خواهرانه بهت میگم تا مشکلتون با هم حل نشده بچه دار نشو نه تنها دردی از ادم درمون نمیشه بلکه هم خودت بیشتر اذیت میشی هم اون بچه این وسط گیر میفته و اذیت میشه 

من خودم  می تونم برم سر کار البته الان نه چون باید صبحا برم فنی حرفه ای برا خیاطی ولی بعدش می ت ...

ببخشید اینجوری میگم ، ولی اگه به درآمد رسیدی تا جونی ولش کن 

چون تو شرایط تو دیدم بعد ۲۵ سال خانم دیگه کم اورد جدا شد 

من خودم  می تونم برم سر کار البته الان نه چون باید صبحا برم فنی حرفه ای برا خیاطی ولی بعدش می ت ...

فنی حرفه ایی مری آموزش میبینی؟

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم

شوهر من از پنج ماهگی پسرم نشست خونه دیگه سرکار نرفت 

دقیقا زمانی که ارث پدریم رو یه مقداری گرفتم 

نشست دیگه سرکار نرفت 

عزیزم خواهرم خواهشا فکر بچه نباش 

من اگه پسرم نبود یه لحظه ادامه نمیدادم 

مرد بی مسئولیت که حتی شوهر خوبی نی بره سرکار 

چه جوری میتونه پدر خوبی بشه 

سنم بالا میره و فلان رو بریز دور 

بعدا خیلی پشیمون میشی خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چی بگم انگاری اصلا براش مهم نیست شایدم چون بچه ندارم. بهش گفتم اگه بچه میخوای باید کار کنی میگه نمی ...

شوهر خواهر منم  نمیرفت سرکار عادت کرده بود از خواهرم پول بگیره، خواهرم براش کار پیدا کرد، از نظر مالی کلی حمایتش میکرد، انگار جاشون عوض شده بود 

وقتی دید فایده نداره بعد از ۶ ماه تو عقد ازش جدا شد 

خواهرمن نتونست بیشتر از ۶ ماه تحمل کنه

خدایا شکرتتتتتتت