2777
2789
عنوان

گریه خالمو درآوردمممممممم

1208 بازدید | 51 پست

منو مامانم بحث میکردیم 

یهو پرید وسط حرفمون 

نمیدونم چرا از دهنم در رفت گفتم به توچه اخه تو هرکاری دخالت میکنی 

اون گریه کردم منم گریه کردم   

چی کنممممم ؟ 

خالم مثل مامانمه   از بچگی تا الان هروقت میره بیرون کلی خرید میکنه برای من . غذاهایی که دوست دارم رو هیچوقت تنهایی نمی‌خوره کلی رانندگی میکنه تا برام بیاره خوابگاهم و ... کلا چون بچه نداره خیلی باهم صمیمی بودیم ولی دیگه فکر نکنم اشتی کنیم 

🍦🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم  ان شاالله  از دلش دربیاری

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

میگن به ادمها زیاد بها ندین اخرش این میشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

معذرت خواهی نکردی؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
2810