2777
2789

تاثیری که ندیدم...................ولی شکر........همینکه سالمم شکر.......................ولی اینکه بگی اتفاق خاصی بیفته نه

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بله 

وقتی با حس و حال ( خوب ) با ( امیدواری و ایمان ) ، شکر گذاری کردم و برای خدا نامه نوشتم ، اتفاق های خوبی برام افتاده

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله  وقتی با حس و حال ( خوب ) با ( امیدواری و ایمان ) ، شکر گذاری کردم و برای خدا نامه نوشتم ، ...

منم نزدیک یک سالی هر روز شکر گذاری کردم به طرز عجیبی همه چی یهو اوکی شد، الان خیلی دوست دارم بازم شروع کنم ولی دو روز شکر گذاری می کنم یک روز نمیشه هی قطع می کنم