2777
2789
عنوان

هزینه IVFو دکتر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تضمین نمیکنه؟ دوتا بکارند نمیگیره؟

عزیزم ممکنه دو تا بکارن هر دو تاش بگیره یا یکیش بگیره یا اصلا هیچکدوم نگیره. ممکنه چند بار مجبور به کاشت بشی. آخرم تضمین نیست که چند قلو بشه. آشنای من چهار بار کاشت کرد هر بار سه یا چهار تا کاشت مبکرد بار آخر گرفت اونم یه قلو. 

مشکل هزینه ندارم.فقط جای خوب و معتبری باشه.رویان انجام میدن؟

رویان انقد شلوغه شاید ماه ها طول بکشه مرکز مام انجام میدن یا بیمارستان بهمن. ولی در کل طولانیه. همین الان اقدام کنی با آزمایشا و دارو و آمپولا فکر کنم شش ماهی طول بکشه تا آی وی اف کنی. تازه اگه بار اول بگیره. اگه مشکلی نداری چرا طبیعی باردار نمیشی

فقط نری ای یو ای به خاطر هزینه کمتر 

من رفتم و دوباره دختر شد

راضیم و عاشقشم اما دو سال دیگه خدا بهم فرصت بده میرم برای تعیین جنسیت با ای وی اف

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
اخه مشکل نازایی نداریم.تو ماه اولی ک اقدام گردیم بچه اول طبیعی گرفت

اصلا عزیزم اینجوری معلوم نمیشه. بالاخره این روش اسمش مشخصه لقاح مصنوعی. مصنوعیه یعنی با دخالت دکتر و دست. دلیل نمیشه بار اول بگیره. دکترم بری همینو میگه. بعد شما سه چهار سال پیشم باردار شدی ربطی به الان نداره. منم بار اول ماه اول باردار شدم اینبار ماه نهم. بارداری قانون نداره گلم

من بیمارستان گاندی دارم انجام میدم فعلاپانچرکردم قراربود تا۲ماه دیگه برم برای انتقال ولی چون مشگل ژنتیکی دارم بایدآزمایش ژنتیک بدم ببینم چی میشه بایدپی جی دی کنم تاالانم ۳۰ به بالاهزینه کردم

رویان انقد شلوغه شاید ماه ها طول بکشه مرکز مام انجام میدن یا بیمارستان بهمن. ولی در کل طولانیه. همین ...

من بیمارستان گاندی انجام دادم اگه هایپرنمیشدم ومشگل ژنتیک نداشتم کل زمانش به ۲ماه نمیرسید

من بیمارستان گاندی انجام دادم اگه هایپرنمیشدم ومشگل ژنتیک نداشتم کل زمانش به ۲ماه نمیرسید

من کسایی که اطرافم دیدم از اولش که شروع میکنن به مصرف دارو و تخمک کشی و اینا خیلی بیشتر از دو ماه طول میکشه

من کسایی که اطرافم دیدم از اولش که شروع میکنن به مصرف دارو و تخمک کشی و اینا خیلی بیشتر از دو ماه طو ...

من دوم پریودی رفتم دکتری مقداردارووویتامین برام نوشت گفت ۲پری بروسنوجوابش برام بیار بعدش بردم دکتردوباره همون آمپولای دور ناف بهم دادتا۱۰پری رفتم سنوواژینال دوباره ۱۳ پری رفتم سنو واژینال بعددوروزم رفتم تهران برای پانچراگه هایپرنمیشدم ۳روزبعدبرام انتقال میدادن

2810