2777
2789

حس میکنم فیزیک و ریاضی صفر ام چون اصلا یکبار نخوندمشون 

زیست خوب هستم + زمین شناسی 

شیمی یه خورده ضعیف ام 

هنوز شروع نکردم 😓 موندم چکار کنم هم باید  برای کنکور اردیبهشت آماده باشم هم تیر  

کاربران محترم  لطفا از لفظ های محبت آمیز در ریپلای بپرهیزید                                                  استرپتوکوکوس_نومونیا اسم یه نوع باکتری عامل ذات الریه😊                                                   هست کاشف اش گریفیت بوده (زیست ۳)   .                                                                               بابت عضو شدن سرزنش نکنید  فقط همین جا برای درد دل. داشتم 😔........00..................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فارسی شروع نکردم امروز 3 درس اخرشو خوندم ..

فردا ام 3 درس اخر میخونم تا 6 ام باید تموم کنم 7 ام امتحان دارم پوف

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

کسی که بخواد درس بخونه اینجا نمیچرخه الکی

حتی اگه وقت باشه هم شما نمیخونی 

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

کنکور اردیبهشت برای کسی که قوی هم هست شاید سخت باشه تو این تایم رسوندنش .. چون بالاخره دوران جمع بندی رو انگار از دست میده . که برسه به کسی که حس میکنه پایه ش ضعیفه .. کنکور تیر رو هدفت قرار بده و براش بجنگ .. طرف با پایه ی معمولی از شروع از اسفند پزشکی آورده. تو چیت از اون کمتره؟ 

اگه حس میکنی نه نمیتونی تو ، اینو بدون که تو تلاشت از اون آدم کمتره .. اونی که دیر شروع کرده و نتیجه گرفته حتما ساعت مطالعه ی بالایی داشته حتما تمرکز زیادی داشته و از همههه مهمممم تر ناامید نشده و ادامه داده ..

امید واهی نمیخوام بهت بدم ،فقط بدون اینو که تلاش واقعی کسی بی نتیجه نمی مونه 

باید ته دلتون خودتون به این سوال جواب بدید

کل دنیا بگن نمیشه ولی شما بگید میشه پس میشه

باید هدفتون رو مشخص کنید ببینید واقعا میخوایدش؟اگه یه چیزی رو بخواید تو دلتون شکی حتی راه پیدا نمیکنه

وقتی شک دارید میشه یا نه کلا در انتخاب هدفتون تجدید نظر کنید.بشید یک هفته فکر کنید بعد ببینید واقعا چی میخواد از این کنکور

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞