2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من میخورم الان در حال ترکشم برای میگرن عالیه میشه گفت میگرنمو خوب کرد وابستگی هم میاره خب بلاخره ...

عزیزم مرسی از پاسخگوییت

میدونی دکتر برای چند بسته نوشته ولی من هر موقع میگرنم بگیری مصرفش میکنم

شما چند روز مصرفش کردی؟

برای من دوز ۱۰ هست مثلا یکی دو روز میخورم و دیگ‌ نمیخورم عصبی میشم

میشه نحوه ی مصرفش رو بهم بگی؟

بله چون در دسته‌ی قرص های ضدافسردگی به حساب میاد و طبیعتا کمی وابستگی میاره. برای من که خیلی سنگین ...

این قرص برای دردای عصبیه و میگرنی ک ریشه ش عصبی باشه رو خیلی خوب درمان میکنه

من از دیشب ارگوتامین سی خوردم سوماتریپتان خوردم ولی هیچکدون اثر نکرد جز این

چون میگرنم در اثر بحث و دعوا عود کرد

شما هم یکی دو روز میخوری بعد دیگ‌ نمیخوری حس میکنی عصبی هستی؟

منظورت از اینک سنگین بود چیه؟

مگه قرص های اینجوری را میشه مثل مسکن تک و توک خورد؟ فکر کنم باید هر روزه خورد. منم بهم نمیسازه ،میگ ...

ن نمیشه تک و توک خورد

منم ک یکی دو روز میخورم دیگ‌ نمیخورم تا مدتها عصبی میشم ولی زمانی ک میگرنت عود میکنه و مخصوصا اگر در اثر بحث و دعوا عود کرده باشه این قرص مثل آب روی آتیشه

کلا برای درد های عصبی تجویز میشه مثل معده درد عصبی و باید ی دوره ی ۳۰ روزه بخوری ولی من میترسم ۳۰ روز بخورم وابسته شم

این قرص برای دردای عصبیه و میگرنی ک ریشه ش عصبی باشه رو خیلی خوب درمان میکنه من از دیشب ارگوتامی ...

بله درسته یه وقت هایی که هیچ چیز برام جواب نمیده این قرص معجزه میکنه ولی معمولا با نوافن یا ارگوتامین سی خوب میشم.

منظورم از سنگین بودن اینکه وقتی یکیش رو میخورم تا ۲۴ ساعت بعدش یه جورایی منگ هستم وبه شدت خواب الود میشم دهنم مرتب خشک میشه و دست و پاهام سست میشه البته من هیچ وقت پشت سر هم نخوردم شاید برای همین بدنم بهش عادت نداره نمیدونم‌..

بله درسته یه وقت هایی که هیچ چیز برام جواب نمیده این قرص معجزه میکنه ولی معمولا با نوافن یا ارگوتامی ...

آره منم الان خوردم دست و پام سسته

ی جور مخدر هست دیگ

آدم رو سرخوش میکنه

راستی ارگوتامین سی رو زیاد مصرف نکن چون دکتر بهم گفت عروق رو گشاد میکنه

حداکثر سعیت رو بکن ک از قرصای دیگ بجاش استفاده کنی یا کلا قرص مصرف نکنی و با عرق بیدمشک و بهار نارجن و اینا میگرنت رو تسکین بدی

آره به منم نمیسازه.بدتر میشم

هعی

این میگرنم خیلی چیز بدیه

من ی بار آبجو ی اسلامی خریدم نمیدونستم توش الکل داره از اون موقع ک اونو خوردم میگرنم ده برابر شده هم از لحاظ تعداد عود کردن در ماه و هم از لحاظ شدت عود

لعنت بهش

عزیزم مرسی از پاسخگوییت میدونی دکتر برای چند بسته نوشته ولی من هر موقع میگرنم بگیری مصرفش میکنم ...

اینجور که نمیشه

تاثیر نداره

باید هر شب بخوری

قشنگ. خوبب خوب میشی

از وابستگی نترس. من قرصای ارامبخش قوی رو هم بدون مشکل قط کردم فقط زیر نظر دکترر

خودش یه جور برات قط میکنه که حس نمیکنی

آره منم الان خوردم دست و پام سسته ی جور مخدر هست دیگ آدم رو سرخوش میکنه راستی ارگوتامین ...

اره دارم سعی میکنم کمتر مصرف کنم چون فکر کنم ارگوتامین هم وابستگی میاره ولی خب این میگرن لعنتی وقتی میگیره.

خوب کردنش خیلی مشکله 😪😖