2777
2789
۳۰  ازمایش هورمونی دادم  سنو رحم و تخمدان هم دادم  هیچ مشکلی نداشتم  اما چند ...

عزیزم برای جوشهات که ماهم صابونهای تخصصی داریم هم سرم و ضدجوش و.... کلا برای جوش خیلی محصول داریم.برای منافذ بازت کرم روز و شب مناسبه منتها چون چرب هستی روز رو لازم نداری فقط شب.و برای جواشهای سرسیاه بینی ماسک کربن که فوق العاده ست

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خشکه خشکه

عزیزم محصولاتی که بهت معرفی کردم قیمتشون به این صورت زیر هست که میتونی باجاهای دیگه مقایسه کنی🥰

۱.برای جوش سرسیاه ماسک کربن ۱۵۰ تومن

۲.برای منافذ کرم شب ۶۷۰ تومن

۳.برای جوشهای دیگه پک صابون خاک رس و سرم ضدجوش که فوق العاده اثر بخشه منتها کمی قیمتش بالاست.پک صابون۳عددی۱۷۰ تومن و سرم ضدجوش ۶۷۰ تومن

۴.برای ریزش مو پک تونیک هیرفرند ۳۱۰ تومن و شامپو خاویار ۱۸۵ تومن

۵.برای خشکی موهاتون سرم سیلیکونی آرگان ۳۰۰ تومن

ببین عزیزم قیمتهای پایینتر هم داریم ولی اثربخشی اینا عالیه.ما به مشتریهامون میگیم اگر نمیتونید یک جا هزینه کنید اول اون قسمتی که مهمتره و بیشتر اذیتتون میکنه رو درمان کنید سری بعد یه قسمت دیگه.الان همه قیمتار. گذاشتم که اذیت نشید و بهتر تصمیم بگیرید.قیمتهارو باهرجا که دوست دارید مقایسه کنید.میتونم رضایتها و نظرات رو هم براتون بفرستم.خودتون هم میتونید وارد پیج بشید و تحقیق کنید.درخدمتم🥰

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰