2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست
یه سوال.... من اونموقع که دیگه سر نی نی دیده شد تا به دنیا اومدنش درد داشتم ولی نصبت به دردای قبلش یک صدم بود برای شماها هم همینطور بود؟!
یکی از ساده ترین راههای خوشبختی اینه که چیزی که باعث ناراحتیت میشه رو رها کنی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نی نیم موقع پی پی کردنش خیلی گریه میکنه در حدی که کبود میشه و نفسش بالا نمیاد صبح بردمش دکتر گفت مقعدش و پماد کالاندولا بزن با گوش پاک کن یه کم داخلشم بزن ولی نمیذاره
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
نادی جان برای سینه پماد بزن تا ازبین بره. من از روز اول شیر خودمو میمالیدم رو سینم زخم نشد شماهم خوب که شد حتما این کارو بکن خیلی موثره. واقعا هرکدوم یه جوری درگیریما. من فکر میکردم با طبیعی دیگه ادم هیچ مشکلی نداره ولی همین بخیه های طبیعی اعصاب ادمو خورد میکنه
مه جبین جان اطراف مقعدش کمی قرمزه دکتر گفته با گوش پاک کن یه کم پمادو داخله مقعدش بزن که سوزشش کم شه ولی بچم مقاومت میکنه نمیذاره..پس گریه موقع پی پی طبیعیه؟ من خیلی میترسم وقتی که اینجوری گریه میکنه کبود میشه دلم براش میسوزه
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
نادی جون من دهانه رحمم عالی بود روزی که فرداش که سزم کردن دکترم اومد بالا سرم میگفت حیف تو که نشد ، دخترم ۳۴۰۰ بود وزنش الهی بمیرم انقد که این دکترا و رزیدنتا اذیتش کردن روز اول ورم داشتو لپاش قرمز قرمز شده بود ، خدا ازشوتن نگذره من دهانه رحمم باز باز شده بود اونوقت منو توی اورژانس نگه داشته بودن جیغ می زدم میگفتن بچم داره میاد احساس فشار بدی داشتم ولی پرستارا میگفتن توی لیبر تخت خالی نیست خانوم انقد دیر فرستادم که گفتن ضربان قلب بچه اومده پایین فرستادنم سز . وقتی فرستادنم اتاق زایمان یه دکتر اونجا بود زنگ زد به اورژانس که چرا شماها اینو اول نفرستادین لیبر اینی که فول هستو نفرستادین یکی دیگرو فرستادین
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗
ﺍﯾﺪﺍ ﺟﻮﻥ ﻧﺼﻔﻪ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺗﺮﻧﺠﺒﯿﻦ ﺑﺮﯾﺰ ﺗﻮﯼ ﻓﻨﺠﻮﻥ ﺑﻌﺪ ﯾﮑﻢ ﺭﻭﺵ ﺍﺑﺠﻮﺵ ﺑﺮﯾﺰ ﮐﻢ ﺑﺬﺍﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﺎ ﺧﻨﮏ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪﺵ ﺍﺯ ﺻﺎﻓﯽ ﺭﺩ ﮐﻦ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺬﺍﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻪ ﻧﺸﯿﻦ ﺑﺸﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﺑﺪﻩ ﻧﯿﻨﯿﺖ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺍﯾﺸﺎﻻ ﺷﮑﻤﺶ ﺧﻮﺏ میشه
Lilypie First Birthday tickers
2810