2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست
مرسی دوستای گلم
آره واقعا مه جبین ، خیلی ناراحتم که اون همه درد و تحمل کردم فقط واسه اینکه شکممو پاره نکنن ، بعد دکترم اومده میگه حیفه اون دهانه و رحم و لگن تو که نشد طبیعی .
آره واقعا شاید خیر و صلاح در این بوده بازم خداروشکر دیانا سالم و سلامت
دیانا جونم عاشقتم مامانی ❤❤ خدایا این حس قشنگ مادری رو قسمت تمامی منتظرین کن 💕💕💕💕💕💕💕💕 💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗💞💗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ﺧﻮﺩﻡ ﻫﻤﺶ ﺧﻨﮑﯽ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺷﮑﻤﺶ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻫﺮﺑﺎﺭ ﭘﻮﺷﮏ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﭘﯿﭙﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﺎﺷﺎﻻ ﺷﯿﺮﻡ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻫﺮ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺭﻩ میخوره
Lilypie First Birthday tickers
ﺩﯾﺸﺐ ﻗﻄﺮﻩ ﺑﯿﻠﯽ ﻧﺎﺳﺘﺭ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﺭﻭﺯﯼ ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺳﯽ ﺳﯿﺴﯽ ﺷﯿﺮﺧﺸﮏ ﻣﯿﺪﻡ ﻣﯿﮕﻦ ﺯﺭﺩﯼ ﺍﺯﺑﯿﻦ ﻣﯿﺒﺮﻩ ﺧﻮﺩﻣﻢ ﺑﺴﺘﻢ ﺑﻪ ﮐﺎﺳﻨﯽ ﻭ ﺗﺮﻧﺠﺒﯿﻦ
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﭘﺴﺮﻡ ﺷﺒﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﺷﯿﺮ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻫﺮﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﻣﯿﺸﻪ ﻓﮑﺮﻣﯿﮑﻨﻢ ﺩﻟﭙﯿﭽﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﻫﺮﻏﺬﺍ ﻋﺮﻕ ﻧﻌﻨﺎﻉ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﭼﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﻪ ﻧﯿﻨﯽ ﺑﺪﻡ ﺑﺮﺍﯼ دلدرد
ملیکا جون اروغشو حتما بگیر. خیلی تو کاهش دلپیچه موثره. نی نی منم شبا زودبزود شیر میخوره. اما هربار که گریه میکنن واسه شبر نیست سریع نذار دهنش چون اگر گرسنه نباشه چنددقیقه میخوره میخوابه دوباره نیم ساعت بعد گرسنه میشه
ملیکاجون وقتی دیدی شیر نخورد بلندش کن و کمرش و بمال تا شیرش پایین بره دوباره میخوره تا سیر بشه
یکی از ساده ترین راههای خوشبختی اینه که چیزی که باعث ناراحتیت میشه رو رها کنی....
مه جبین جان منم خیلی بی خواب بودم این پونزده روز رو بخیه هامم ورم کرده و درد داره نی نی همش بم وصله شیر میخواد ومنم سینه هام زخمه در حدی که خون میاد خلاصه وضع خوبی نبوده تا الان من تلگ رام ندارم شوهرم از برنامه های اجتماعی خوشش نمیاد
یکی از ساده ترین راههای خوشبختی اینه که چیزی که باعث ناراحتیت میشه رو رها کنی....
گلاره جان اگر دهانه رحم و لگنت خوب بود پس چرا طبیعی نشد؟ من با دوروز درد دهانه رحمم دو سانت بود با این حال به زور طبیعی زایوندنم برا تو چرا نشد؟ البته ایکاش اون دردارو تحمل نکرده بودم و هرجور شده بود سزارین میکردم چون من واقعا تا پای مرگ رفتم
2810