2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سحر جون عرق رازیانه حتما بخور خیلی موثره. و اینکه بذار نی نی مدام مک بزنه. یه کوچولو دردناکه ولی واقعا تو جریان شیر موثره. تغذیه خوب داشته باش و تا میتونی اب بخور. من با این کارا اصلا مشکل شیر نداشتم خوشبختانه
بعد زایمان چی نباید بخوریم؟چی بخوریم که هم نی نی نفخ نکنه و هم ما شیر مون بیشتر شه؟ تغذیه چجوری باشه یعنی؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
من تنها پرهیزم حبوبات و لبنیات بود. البته تا ده روز. بعدش کم کم لبنیاتو شروع کردم حبوبات هم بصورت یک شب خیس خورده میخورم. تغذیم روزای اول بیشتر غذاهای مقوی بود. مثلا ماهیچه و.. البته 2روز اول بیشتر اب گوشت یا ماهیچه را میخوردم و خودشو کمتر. چون ماما گفته بود شکمو سفت میکنه. روزی 2الی3لیوان اب هویج و بعد ناهار و شام هربار 2ق غ روغن زیتون که باعث میشه اصلا مشکل دفع نداشت6 باشی. روزی نیم الی یک استکان رازیانه و 5روز اول نصف استکان کاسنی. از خوردن گرمی هم اصلا نترس من کلی گرمی خوردم نی نی هم زردی نگرفت. البته تا 3 روز ترنجبین به نی نی دادم. اگه چیز دیگه یادم اومد میگم براتون
گلابی و الو میتونم بخورم بعد سزارین اخه مشکل دفع داشتم و دارم.اینا رو حتما باید بخورم ...میترسم بدتر بشم
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
مثلا با اب قلم و روغنش سوپ درست کن. اجیل بخور. من خرماگردویی خیلی خوردم. صبحانه مخلوط ارده و عسل. اناناس برای زخم. هلو برای ملین بودنش. البته دوروز اول اناناس و هلو رو کمپوت کردم و خوردم.
سلام من شنبه پیش ساعت ۱۲.۰۷دقیه شب (البنه یکشنبه میشد دیگه)با القای درد و‌تحمل ۱۷ساعت دذد پسرم طبیعی زایمان کردم دور سرش ۳۸قدش ۵۵ و وزنش ۴.۱۰۰بود اما رسما دیگه داشتم از درد داغون میشدم بچه ها