2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه شنبه رفتم سونو ، وزن نی نی رو گفت 3250 یک شنبه معاینه لگنی شدم از سه شنبه صبح دارم ترشح قهوه ای تیره دفع می کنم اما همون سه شنبه که رفتم سونو گفت سر بچه ثابت نشده و با پروپ میچرخه خودم قبل از سونو که صبح ترشح قهوه ای داشتم ، فکر کردم زایمان نزدیکه اما
خدایا بچه هامو به خودت سپردم
مامانا من ازدیشب که انقباض داشتم همچنان انقباضام ادامه داره و منظمه عصری خون دیدم و ماما گفت باید بیای معاینه رفتم و اومدم یه لکه خاص قهوه ای دیدم عجیب بود قیافه اش ماما گفت دردات درد زایمانه ولی یک سانت بیشتر باز نیستی ولی امروز و فردا یا پس فردا زایمان میکنی دعا کنید منم راحت بشم
یکی از ساده ترین راههای خوشبختی اینه که چیزی که باعث ناراحتیت میشه رو رها کنی....
به زعفرون حساسیت دارم متاسفانه خوردنش بدجور داغونم میکنه وحشتناک کهیر میزنم و واژنم زخم میشه
یکی از ساده ترین راههای خوشبختی اینه که چیزی که باعث ناراحتیت میشه رو رها کنی....
به زعفرون حساسیت دارم متاسفانه خوردنش بدجور داغونم میکنه وحشتناک کهیر میزنم و واژنم زخم میشه
بچه ها بعد سزارین شیر میگن تا د سه روز نمیاد اون سه روز که شیر نمیاد چی بدیم؟! میگن شیر خشک ندین.پس چی بخوره اخه؟ تازه من از زردی هم میترسم.چیکار کنیم زردی نگیره؟
زندگی معنی پیچیده ای ندارد،همینکه تو باشی ،این تمام زندگی است
سلام به همه مامانایی که تازه زایمان کردین تبریک میگم ایشالا نی نیهاتون سلامت باشن و قدمشون پر برکت باشه
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
اون مامانایی هم که هنوز زایمان نکردین ایشالا همین روزا زایمان کنین و نی نی هاتونو به سلامت بغل کنین
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.