2777
2789
عنوان

🍂مامانای مهر ٩٥ 🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 5758 بازدید | 2706 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی منم دل آرام هستم ، ٣٥ سالمه ١١ سال منتظر بودم ، نینی دختره ، هنوز اسم نداره و بحث سر : شیده ، جانان ، ماهور ، مِنِسه و گلآره است !!!
تــرا من چشم در راهم ... 😍 خدایا شکرت !!! ممنونم که بعد از ١١ سال منو به آرزوم رسوندی ❤️
اخی 11سال چی کشیدی دوستم دوماه تو اقدامه داره میمیره از نگرانی
زیر پوست من یک دنیا در جریان است... حبابی در دلم میترکد و این روزها کوچک بندانگشتی من در دلم غوغا به پا کرده است😍
دو ماه همش ؟؟؟ بهش بگو بیخیال بابا دو ماه هیچی نیست که ماه سوم ان شاءَالله باردار میشه ؛) من ١١ سال مردم و زنده شدم پیر شدم عملاً !
تــرا من چشم در راهم ... 😍 خدایا شکرت !!! ممنونم که بعد از ١١ سال منو به آرزوم رسوندی ❤️
وای این ماه یکم دیر پریود شد میگفتیم حتما حاملست وقتی خبر پریود شدنشو داد انگار خبر فوت کسیو میداد قلبم وایساد یه لحظه. اخه کلی ذوق کرده بودیم
زیر پوست من یک دنیا در جریان است... حبابی در دلم میترکد و این روزها کوچک بندانگشتی من در دلم غوغا به پا کرده است😍
آیسان جان بیخودی بد به دلت راه نده ٦ ماه چیزی نیست ان شاءَالله همین ماه خبر بارداری تو بدی ❤️
2810