2777
2789

دوستان لطفاً فقط کسایی ک باور دارن کامنت بزارن...منو راهنمایی کنید ساب بینی گوش کردم بینیم خیلی تغییر کرده اما قوزش کاملا رفع نشده خانوادم گفتن باید قبل سال نوبت دکتر بگیری بعد سال عمل کنی ولی من میترسم نوبت بگیرم بعد از عمل اثرات ساب باشه بازم بینیم تغییر کنه کلا خراب بشه خانوادمم ب این چیزا باور ندارن توروخدا بگید من چکار کنم🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ساب رو تموم کن اگه جواب نگرفتی برو برا عمل 

خب مشکل اینجاست ساب تا دو ماه دیگه باید گوش بدم اینام میگن تو باید قبل از سال نوبت بگیری من اصلا موندم بخدا چکار کنم میترسم نوبت نگیرم بعدش گرون بشه و از ساب اون نتیجه دلخواه رو نگیرم...از اینور رونده از اونور مونده...

زیر دیپلم بگو بفهمیم

یه روشیه که باهاش تمرکز میکنی رو اون چیزی که دوست داری بشی و میشی😐مثلا رنگ چشمتو بخوای تغییر بدی دیگه نمیدونم چطوزی توضیح بدم🤕

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

خدایی تغییر میکنه ؟ مثلا قد بلند میشه ؟؟

من باورش برام سخته وگرنه انجام میدادم 

بعد اینکه شنیدم خیلیاااا بعدش ب شدتتت پشیمون شدن یا افسردگی شدید گرفتن 

میگن اسمای شیطان یا پیامهای شیطانی توش گفته میشه 

جرئت نکردم برم سمتش 

منم تازه ساب شروع کردم😍 بینیت چقدر تغییر کرد؟

ساب چی شروع کردی گلم ؟؟ تغیراتش اینطوری بود ک بینیمو کوچیک کرد الان قوزش داره محو میشه و اومده پایین...وقتی کامنت های یوتیوب رو میخوندم خیلی واکنش بیشتری نشون میداد ولی من از یوتیوب گوش نمیکنم

واقعا جواب میده یعنی ؟

اصلا نمیخوام بهتون پیشنهاد بدم گوش بدین چون بعضیا شیطانی هستن هر مشکلی پیش بیاد میآید یقه منو میگیرین...اما برای من با مقاومت ذهنی بالا جواب داد چون تو بدترین شرایط بازم نا امید نشدم فقط گوش دادم یکی هم بهم گفت بینیت کوچیک شده بدون اینکه بپرسم ازش