2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی😰

227 بازدید | 11 پست

خانما لبه ی واژنم کنار لابیای بیرونی، جایی ک هنوز مو داره یه جوش دیدم از بس ترسیدم با دستم کندم کلی خون اومد

نمیدونم جوش بود یا خدایی نکرده زگیل

دارم از استرس میمیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه هفته قبل ازمایش پاپ اسمیر دادم اگه چیزی باشه تو اون معلوم میشه؟؟؟؟

ازمایش hpv هم بوده ؟ 

تا وقتی مطمین نشدی دست نزن لطفاً ب جاهای دیگر هم بزن 

رابطه جنسی نداشته باش 

ژیلت استفاده نکن 

مالش نده 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

زگیل شبیه جوش نیست با فشار دادن خون نمیاد نوشته شبیه کلم هست 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
یه هفته قبل ازمایش پاپ اسمیر دادم اگه چیزی باشه تو اون معلوم میشه؟؟؟؟

پاپ اسمیر میتونه تو تشخیص کمک کننده باشه ولی اگر نشونه ای دیدی که ترسیدی به دکترت بگو بعدم اصلا نترس چون درمان داره و خوب میشی قطعا پس این همه دلهره به خودت نده عزیزم

ببین من الان سرچ کردم تو اینترنت میگه ممکنه پاپ اسمیر سالم نشون بده ولی مشکل داشته باشی حتما تست اچ پی وی بده

در مواردی نیز دیده می شود که فرد با وجود ابتلا به ویروس HPV تست پاپ اسمیر نرمالی داشته باشد. بنابراین پزشکان در بسیاری از موارد توصیه می کنند در کنار انجام دادن تست پاپ اسمیر حداقل یکبار تست اچ پی وی را نیز بدهند. چرا که اهمیت این تست ها زمانی است که در ابتدای راه هستیم و بیماری پیشرفت چندانی نکرده است. در تشخیص زودهنگام می توان جلوی پیشرفت این بیماری را گرفت و مراحل درمانی با روند بهتری پیش خواهد رفت.