2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اصلاح سبک فلورا تاجیک کمکتون می کنه والسلام

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
من تنبلی شددیدد دارم خیلی بده 🤦 درمون هم نمیشه ک

اصلاح سبک زندگی کنید دوست عزیز
🌹🌹چند تا نکته راجب pco(تنبلی تخمدان) در راستای اصلاح سبک زندگی :
خواب قبل یازده شب به شدت رو سلامت هورمون ها و تخمدان تاثیر مثبت داره
مصرف جوانه گندم جوانه ماش جوانه عدس عالیهههه
مصرف روغن سالم، (مثلا زیتون) خیلی مهمه، روغن حیوانی هم باید کمتر مصرف بشه، و روغن های سرخ کردنی صنعتی کاملا حذف بشه، حتی شده یه ذره هم کمتر مصرف کنین تاثیرشو ببینین
مصرف قند مصنوعی و مواد کارخونه ای حذف کامل، و قندهای طبیعی جایگزین (عسل، شیره ، خرما و میوه جات)
نخوردن قندیجات اولش سخته ولی به فکر خودتون باشید تلاش کنید، تنبلی تخمدان خودش باعث میل زیاد به چیزهای شیرین میشه شما اولش باید یه کم سختی بکشین تا بتونین قند نخورین ولی به بعدش خیلی می ارزه😍
سبزیجات طبع گرم مصرف کنین، طبع بدنتون اگه سرده سعی کنین سردی رو خیلی کاهش بدین
کنار میوه ها از ارده کنجد و مغزیجات استفاده کنین تا حد ممکن((برای کنترل تغییرات قند خون))
استرس رو کنترل کنید، استرس براتون سمه، اگه قصد بارداری هم داشته باشید استرس فضای بدنو ملتهب میکنه، و بدن تو فضای ملتهب اجازه بارداری نمیده
ورزش ورزش ورزش هرگز از دست ندید,البته ورزش مقاومتی به علاوه پیاده روی، ورزشی که بعدش حس سبک شدن داشته باشیدکاملا، نه اینکه تاحده خیلی زیاد ورزش کنین توروز که باعث بی‌حالی تون بشه
ورزش تو روحیه ، اخلاق و درمان و پاکسازی بدنو.... همه اینا اثر مثبت داره
شبا قبل خواب تخمدانتون و شکم رو با ملایمت ماساژ بدین تو حالت دراز کشیده، حدود پنج دقیقه 
موقع پریود سعی کنین حمام نکنید تا جایی که براتون ممکنه
حتما با پیشبند ظرف بشورین تا لباس خیس نشه
از شکم بند پشمی استفاده کنین تا تخمدانتون گرم بمونه
خودتون  رو دوست داشته باشید با عشق با خودتون حرف بزنین😍
دوستان چند ماه بیایین به این روش ها عمل کنید، مطمئن باشید خیلی بهتر میشه اوضاع.
تنبلی تخمدان باعث 
ریزش مو، جوش صورت، یبوست و بی‌حالی،درد مفاصل که بی دلیله، کمبود انرژی در روز، خواب بی‌کیفیت (راحت نمی‌تونید بخوابید یا دائم از خواب می پرید)،موهای زائد و... اینا میشه
شما چند وقت به توصیه های بالا عمل کنید و تاثیرشو تو علائمتون ببینید🍎🍎🍎🍎🍎
شاد و سلامت باشید ♥️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚