2777
2789
منم ۳ دورهههه مصرف کردم زیاد تعقیر نکردم ولی عوارضی هم نداشت شما از کجا میخرین؟

پیج داشت 

باید خیلی تو مواد غذاییتون دقت کنین اما طبق تجربم میگم فصلای سرد خیلی خوبه واسه مصرف قرص چون افتاب کمتره نمیسوزه ادم ….

هر چيزي كه در خيال بگنجد واقع است

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم هرچی میدونی بگو بهره ببریم

مکملا قیمتشون بالاست اگر توانایی مالی دارین بخرین اگر ن میتونید شامپو بدن و قرص و لوسیون بخرین چون ایناهم ب مرور زمان تاثیر میبیند @glota lux

من از گلوتامارکت بود فک کنم اگه درست بگم  خالمم لزل استفاده کرد فعلا که برنگشته

من سریع اولللل از گلوتامارکت خریدمم ببین فقط پولمو ریختم تو جوب گلوتامارکت ۸۷۰ بود قیمتش الان شده ۱ میلیون ولی از گلوتا لوکس میخرم ۵۸۰

من سریع اولللل از گلوتامارکت خریدمم ببین فقط پولمو ریختم تو جوب گلوتامارکت ۸۷۰ بود قیمتش الان شده ۱ ...

عهههه🤷🏻‍♀️من راضی بودم ولی 

اما باز چون تو تابستون طبیعت زیاد میرفتم یکم دستام افتاب سوخته شد

منم از هلن مارکت قرص گلوتا آمیس سفارش دادم تا موقعی ک می‌خوردم خیلی عالی بود  دو دوره هم خوردم قشنگ چند درجه روشن تر شدم ولی ول کردم ببعد دوسه ماه پوست آدم برمیگرده 

مکملا قیمتشون بالاست اگر توانایی مالی دارین بخرین اگر ن میتونید شامپو بدن و قرص و لوسیون بخرین چون ا ...

مرسی عزیزم🙏😗

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بیشتر ببینید
بلهههه من استفاده کردم ۳دوره اینفینیتی مصرف کردم هنوز دیگه نخوردم اما قشنگ چند درجه سفید شدم البته ب ...

گلی اینجوری که اینا میگن که تار موهامون سفید شد و معده درد امونمون برید اینا درسته؟؟ 

و خدا امن ترین نقطه امید من است..

گلی اینجوری که اینا میگن که تار موهامون سفید شد و معده درد امونمون برید اینا درسته؟؟

نه عزيزم من موهام‌مشکییی مشکیه هیچی‌نشده…معدمم خداروشکر سالمه و اتفاقی نیوفتاده😅👌🏻

برات چطور بود اصلن منم میخوام بخرم

هر  دارویی که مصرف میشه چهیاهی چه شیمیایی ممکنه عوارض داشته باشه 

من دو ره مصرف کردم حیلی راضی بودم 

قبلش هم کاملا  برام توصیح دادن فقط مشکل کبدی و کلیه  نداشته باشم و یه سری چیزا

عزیز  حتی اون آب هم که میخوری  زیاد و نابجا خوردش ممکنه آسیب بزنه   باید خیلی مواطب باشی

البته  حواست باشه هر چی گرفتی فیک نخر من از یه خانم دکتر همدانی گرفتم که عطاری دارن و خیلی هم دلسوزی قبلا ازشون محص لات چاقی گرفته بودم راضی بودم  دوست داشتی میتونی مشاوره بگیری  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲