2777
2789
اگه چربی بود سیرسیاه فوق العاده بود.جوانه گندم و سبوس برنج هم خاصیت جمع کنندگی داره.ولی عزیزم بذار ب ...

خیلی ممنونم عزیزم..♥️

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
فرورفتگی عمیق

عزیزم با همکارام مشورت کردم.برای شما کرم ترمیم کننده برند گاتیو مناسبه منتها با یک دوره ممکنه حل نشه.چند دوره باید استفاده بشه تا نتیجه بگیرید

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم با همکارام مشورت کردم.برای شما کرم ترمیم کننده برند گاتیو مناسبه منتها با یک دوره ممکنه حل نشه ...

مرسی قیمتش چنده؟

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

قبل رژیمم اینطوری نبود فک کنم از چربی سوزی باشه.

عزیزم عذر میخوام دیر شد سرم شلوغ بود.گلم این پکی که من بهت میگم پک لاغری و چربیسوزی هست و اینطور که من از همکار باتجربمون شنیدم میتونه جمع کننده شلی هم باشه.فواید خیلی زیادی داره که اگه بخوای ریز ریز میتونم برات توضیح بدم.پیشنهاد تیم ما به شما سیر سیاه،دمنوش لاغری و سبوس برنج هست

خیلی ممنونم عزیزم..♥️

اون پیشنهاد همکارم بود.ولی خودم یه نگاهی بین محصولاتمون کردم فکر میکنم کرم سفت کننده بدن گاتیو مناسبتون باشه.این کرم مخصوص شلی و افتادگی پوست بدن دراثر لاغری،رژیم،بارداری و... هست و برای صورت به هیچ عنوان توصیه نمیشه.

اون پیشنهاد همکارم بود.ولی خودم یه نگاهی بین محصولاتمون کردم فکر میکنم کرم سفت کننده بدن گاتیو مناسب ...

ممنونم عزیزم از پیگیریت....قیمتش چنده؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
خواهش میکنم گلم.۷۰۰ تومن هست عزیزم

با یه‌دونه کرم مشکلم حل میشه یا باید دوره ای استفاده کنم؟؟,منظورم اینه تو چه مدتی اثر میده،؟؟؟واسه سینه هم تاثیر داره؟؟؟

ببخشید زیاد سوال پرسیدم خستت میکنم عزیزم

با یه‌دونه کرم مشکلم حل میشه یا باید دوره ای استفاده کنم؟؟,منظورم اینه تو چه مدتی اثر میده،؟؟؟واسه س ...

سلام عزیزم.گلم شکم ناحیه وسیعی هست درمقابل افتادگی پوست صورت،صددرصد با یک دوره تاثیر نمیذاره حداقل ۳دوره باید استفاده بشه تا تاثیرش مشخص باشه.چون همونطور که گفتم شکم ناحیه وسیعی هست و همچنین شلی پوستش دراثر رژیم بوده.ولی همون سیرسیاه هم باعث جمع شدن میشه گلم.اونو دیگه میتونی همیشه هم مصرف کنی.

برای سینه این کرم مناسب هست منتها باید دید افتادگی سینه به چه دلیله اگر بخاطر شیردهی هست چند وقت از شیردهی گذشته؟

با یه‌دونه کرم مشکلم حل میشه یا باید دوره ای استفاده کنم؟؟,منظورم اینه تو چه مدتی اثر میده،؟؟؟واسه س ...

ببین عزیزم برند محصولات ما عالیه منتهادرجه و تیپ مشکل هم مهمه.مثلا برای مشکلی مثل تیرگی نواحی خاص،ریزش مو،زبری مو،لک و.... یه محصول زود اثر میذاره ولی مشکل شما وسیعه بخاطر همین باید تایه مدت مداوم مصرف کنی.این از کرم.اینطور که همکارم مشورت داد سیرسیاه هم چربی سوز فوق العاده ست و همچنین جمع کننده هست.اگر قصد لاغری بیشتر دارید سیرسیاه دمنوش لاغری و سبوس برنج پک پیشنهادی ما هست و اگر مایل هستید همون کرم رو تهیه کنید.

این کرم برای افتادگی زیر گردن و سینه هم مفیده.بجز کرم جوانه گندم یه محصول فوق العاده برای پُر شدن و سفت شدن سینه هست.پس کرم و جوانه گندم هم پک افتادگی سینه ست.همینجا گفتم همه رو که دوباره منتظر جوابم نباشی گلم

سلام عزیزم.گلم شکم ناحیه وسیعی هست درمقابل افتادگی پوست صورت،صددرصد با یک دوره تاثیر نمیذاره حداقل ۳ ...

نه شیر دهی نداشتم.

همون پک جوانه گندم و کرم مناسبتونه

سلام عزیزم ..ببخشید دیر جواب میدم‌یعنی نبودم سایت راستش یه کم به شک افتادم میخام سیر سیاه و سبوس برنج رو امتحان کنم با یه مربی هم مشورت میکنم برای برنامه ورزشی توخونه چون شوهرم باشگاه نمیذاره برم فعلا با اونا پیش میرم انشالله درست بشه...تورو خدا حلال کن اذیتت کردم هی سوال پرسیدم..

سلام عزیزم ..ببخشید دیر جواب میدم‌یعنی نبودم سایت راستش یه کم به شک افتادم میخام سیر سیاه و سبوس برن ...

سلام عزیزم نه بابا این چه حرفیه اختیار داری امیدوارم مشکلت حل بشه گلم.استرس نداشته باش درست میشه☺️.فقط عزیزم سبوس برنج و سیرسیاه مطمئن تهیه کن و حتماااااا طبق دستور درست مصرف کن.