2777
2789
عنوان

موهای یک متریمو کراتین کردم ....

447 بازدید | 15 پست

موهامو کراتین کردم اما نوک خیلی وز شده ، ی قسمت‌هایی که قبلاً دکلره کرده بودم همینطور، چند مدت بعد میتونم پروتئینه انجام بدم ، الان تقریبا دوماه هست کراتین کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کراتین نکنید خواهشا هم خیلی ضرر داره هم اینکه واقعا قشنگ نیست حیف موهای موج داراون نیسا لخت میکنید&n ...

نه بخدا نیست ، خودتونم انجام بدین دیگه ول کنش نیستین هی باز میخاید ترمیم کنید، اصلا ی وضیه😜

نه بخدا نیست ، خودتونم انجام بدین دیگه ول کنش نیستین هی باز میخاید ترمیم کنید، اصلا ی وضیه😜

من ی بار انجام دادم انقدر بدم امد ، چیه مو میچسبه کف سر. مو باید پف داشه باشه 

ولی حالا بیشتر بخاطر ضررش گفتم

قرار نیست که حس کنی. برا چشم ضرر داره نباید کنار از 6 ماه انجام بشه 

باعث سرطان میشه ، خانم های که بیشتر از یک بار در سال کراتین میکنن در معرضش هستند ، تو امریکا آمار نشون داده که خانم های سیاه پوست چون بیشتر کراتین میکنن آمار سرطان بیشتره