2777
2789
عنوان

صدای غذا خوردن عصبیم میکنه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 95 پست
یعنی چجوری مگه داد میزنن؟ در اتاقشون نمیبندن؟ چ بویی؟ هنگ کردم والا

میبندن  

نمیدونم ی بویی چندشی صبحا میاد از اتاقشون اه این چ شانسیه 😭 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

و ماشالا چه حالي دارن، اينم براي من خيلي عجيبه بس كه خودم س ك س بيزارم هستم

هرشب هر شب 😐 استارتر هر روز بساط ماست خیار راه بنداز با نعنا فراوان کنار غذا . فلفل ها رو هم بریز دور یواشکی ... روزا برو کتابخونه درس بخوون بعد مدرسه برگشتی خسته ای  شب زود میخابی . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و ماشالا چه حالي دارن، اينم براي من خيلي عجيبه بس كه خودم س ك س بيزارم هستم

س ک س که جزو اصلیه زندگی هستش ولی خب پدر مادرا باید خیلی رعایت کنم. ما 5 تا بچه بودیم. ولی من هیچوقت رابطه پدر مادرمو ندیدم. خودمم خیلی مواظبم دخترام متوجه نشن. آخه مگه میشه اینجوری راحت جلوی بچه رابطه داشت آدم کلی استرس میگیره 

هرشب هر شب 😐 استارتر هر روز بساط ماست خیار راه بنداز با نعنا فراوان کنار غذا . فلفل ها رو هم بریز د ...

شبا نمیتونم زود بخوابم درسم زیاده از یطرفم اعصابم داغونه بعضی روزا نمیتونم درس بخونم مجبورم شب بخونم 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ینی تا حالا هیچکدومتون همچین چیزی ندیدین من چقد بدبختم😞 از هیچی شانس نیاوردم 

عزیزم ممکنه افرادی دیده باشن. ولی الان که زمانای قدیم نیس تعداد بچه ها زیاد باشه کمبود جا و اتاق باشه. 

من فقط یه بار دیدم .اونم پدرم بعد یه مسافرت ۳ماهه اومده بود کنجکاو بودم و خوابم نبرد. شاید ده یازده سالم بود. هنوز که هنوزه جلو چشمامه ولی الان دیگه حس چندش ندارم برا اون لحظه تا مجردی خیلی رو مخته بعد که اردواج کردی کم رنگ میشه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
متاسفم عزیزم ولی به نظر من با مادرت درمیون بزار اون ناراحت بشه بهتره تا ندونه دخترش چقدر زجر میکشه. ...

دقیقا با حرفتون موافقم. شاید مادرش ندونه. منم مث شما چنبار میرم اتاق دخترام چک میکنم ببینم کامل خوابن😁

چجوری راحت میشم اعصاب نزاشتن برام وسط درس خوندم یهو یادم میفته روانی میشم 😭

🥲💔بیخیال فک کن نیستن می‌دونم سخته ولی چیزی نشد ندارع

الان برو یه دوش بگیر برای خودت شمع روشن کن آهنگی گوش بده برو تو اتاقت 

ب هیچی فک نکن الانم‌خودت ناراحت نکن عصابت بهم نریز شاید نتونم درکت کنم ولی از اونجایی ک هم سن هستیم حالتو میفهمم

میشه واسه هدفم که دارم تلاش میکنم یه صلوات مهمونم کنی برسم بهش؟!...🙏🏻🥲

منم صدابیزاری دارم کاملا درکت میکنم وای روانی میشم بخدا

اصلا نمیتونم تحمل کنم اوایل غذامو جدام میکردم ناراحت میشدن 

بعد گفتم بیخیال تحمل میکنم ولی نشد ک نشد 

گفتم اعصابم مهم تره الان تنهای میخورم تو اتاق ولی بازم صدارو میشنوم😔

فکرکنم ماهایی ک این مشکل رو داریم شنواییمون خیلی قوی باش 

2810