2777
2789
عنوان

صدای غذا خوردن عصبیم میکنه😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 95 پست
ینی چی رابطه جلو شما؟  همشون قابل هضم بود جز این 😶😶

جلو من ن 

من وقتی تو اتاقم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا تصور کردم زندگیم عالی میشه تو این ۱۷ سال هیچی نخریده حسر همه چی مونده ب دلم ی خودکار هم با من ...

چی بگم خدا به دلت آرامش بده تو مقطع سنی حساسی هستی و شدیدا تحت فشاری از نظر روحی اگه با مادرت راحتی قضیه رو باهاش درمیان بزار شاید کمکت کرد

چی بگم اخههه بگم صداتو بیار پایین😣

آره بهش بگو 

یعنی چی آخه ،بچه‌ها خیلی آسیب می بینن

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

فقط صدای غذاخوردنش نیست درواقع ماچون از خود شخص بدمون میاد کاراش عصبیمون میکنه وگرنه بقیه باباهاشو ...

من از مادرم بدم نمياد عاشقشم ولي الان از هر صدايي كه منشاش همسرم باشه بدم مياد درست ميگيد بعد جالبيشاينه كه از اتاق ميام بيرون كه يقه اش رو بگيرم كه سر و صدا نكنه موقع خوردن و ميبينم عه اون نبوده دخترم بوده يهو ديگه اون صدا اذيتم نميكنه

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
خواهر برادر نداری؟ اونا چیزی نمیگن؟

۲ تا داداش دارم دانشجوان زیاد نمیان شاید ماهی ی بار 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

پس چطور متوجه میشی اگه تو اتاقی؟

۴ سالم نیس ک نفهمن صداشون میاد بعضی وقتا هم ک صدا نمیاد فک میکنم ادم شدن میرم از اتاق بیرون میبینم طوری شده ک وقتی بابام میاد خونه زندانی میشم تو اتاق 

چندسالشونه توام اون موقع بکوب رو دیوار بگووو والاه مال خودته همششش مال خودته هر شب و هرشب مال خودته ...

امشب درو باز میزارم اگه صدا اومد محکم میبندم شاید بفهمن خسته شدم دیگه از بچگیم هزار بار دیدم 

2810