2777
2789
عنوان

پوست شکم بعد از بارداری

251 بازدید | 35 پست

دوستان به نظرتون به غیر از جراحی روشی هست پوست شل شکم جمع بشه کلی ورزش کردم فایده نداره چرا دوتا بچه اوردم الان کوچیکم ۹ ماهشه روغن یا کرم یا کلا چه تجربه ای دارید؟ گن که فایده نداره یه چیزی که روی پوست شل تاثیر گذار باشه

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم اگر خیلی زیاد باشه فقط عمل جمعش میکنه

چون اگر چربیشم اب شه پوستش میمونه

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
من اصلا شکم برام نموند بعد زایمان  صافه صافه

خواهر منم اینطور بود . چون شما شکمت چربی نداشته و شکمت خیلی بزرگ نشده.مثل خارجیا

گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
فکر کنم اگر خیلی زیاد باشه فقط عمل جمعش میکنه چون اگر چربیشم اب شه پوستش میمونه

دقیقا فقط پوست شلم مونده وزنم کمه شکمم اب شده ولی نافم اینگار سرجای خودش نیست و پوست شکمم که شله مثل بادکنک که بادش خالی شده

دقیقا فقط پوست شلم مونده وزنم کمه شکمم اب شده ولی نافم اینگار سرجای خودش نیست و پوست شکمم که شله مثل ...

اگر هدفت عمل باشه کم کم پولشم جور میشه

هیچ چیزی تاثیر گذار تر از ورزش نیست . کم ورزش کردی وگرنه ورزش برای همه موثره . 

پوست واقعا با ورزش جمع میشه؟

خود ب خود فورا همون لحظه از اتاق اومدم بیرون شکمم تخته صاف شد

چه جالب😊 کاش پوستم زود جمع بشه هر روز ورزش میکنم تاثیرش خیلی کم بود برای من

پوست واقعا با ورزش جمع میشه؟

بیا من برات مثال بزنم

اگر خیلی اویز باشه نه جمع نمیشه

ولی مثلا بازو مثلا تپل میشه

اگر ورزش قدرتی انجام بدی پوستشم جمع میشه

اگر خیلی اویز باشه جمع نمیشه دیگه