2777
2789
عنوان

به خودم اصلا نمیرسم بعد از زایمان

161 بازدید | 10 پست

الان حدودا 16ماهه از زایمان گذشته وزن کم کردم اما به وزن قبلم باید 5تا6کیلو‌دیگه کم‌کنم ولی نمیدونم چرا بد اندام شدم قبلا هیکلم خیلی خوب بود حالا نمیدونم هیکلم خیلی بد شده یا خیلی بد لباس میپوشم چون اصلا اصلا ره خودم نمیرسم دل و دماغ ندارم از بعذ از زایمان اینجورس مثلا می‌خوام برم سه لباس بخرم میگم ولش کن بابا بخرم چیکار یا آرایش میخوام بکنم میگم ولش کن مثله افسرده ها شدم جاری خواهرشوهر هم که مدام تیکه میندازن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برا افسردگی بعد از زایمانته نزار زیاد شه خودت به خودت کمک کن ببین هر هیکلی داشته باشی وقتی خوش پوش و خوش ارایش باشی جذاب و شیک به نظر میای چرا باید کاری کنی که خانواده شوهرت بهت تیکه بندازن و ذوق کنن

عزیزم برا افسردگی بعد از زایمانته نزار زیاد شه خودت به خودت کمک کن ببین هر هیکلی داشته باشی وقتی خوش ...

جاری بزرگم از من چندسالی بزرگتر اما الان انگار من از اون بزرگترم مدام درحال تعریف کردن از لاغری خودش جلویه شوهرم واقعا تاثیرشو میبینم شوهرم باهام بدرفتاری میکنه کن من قبل زایمانم هیکلم خیلی عالی بود همه اینا حسادت میکردن

جاری بزرگم از من چندسالی بزرگتر اما الان انگار من از اون بزرگترم مدام درحال تعریف کردن از لاغری خودش ...

عزیزم قد وزنت چقدره به خودت بیا من ادم میشناسم هیکلش افتضاحه اما چون اعتماد به نفس داره زیبای عالم دیده میشه

قدم 170وزنم 79

دختر عالی هستی ماشالله. من قدم 163 وزنم 68 اما شکم ندارم و خیلی از خودم خوشم میاد ماشالله قدتون بلنده که وزنتونم عالیه😍 از امروز شروع کن به ارایش رنگ مو بزار لباس خونگی شیک بپوش خوش تیپ باش برا بیرون رفتن ببین چقدر روحیه میگیری ان شاءالله هوا که خوب شد و برو پیاده روی