2777
2789
عنوان

کنکور اردیبهشت

344 بازدید | 14 پست

سلام ب کنکوریهای عزیز.

ی سوال داشتم اینکه بگین تا کجا خوندید 

من از دهم نیمه اول و دوازدهم نیمه اول خوندم و یازدهم نخوندم 

تا اردیبهشت میرسونم؟هدفم فرهنگیان

ایشالا بسلامتی قبول بشی...دی مصاحبه داری فعلا واسه مصاحبه بخون...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نصفه اینا امروزم خیلی استرس گرفتم یهو فشارم بالا رفت میترسم نرسم با کتابای جدیدی ک اضافه شده

یازدهم خوندی؟

ن بابا کتابای جدید ک معرفی شده حجم سنگینی نداره

اتفاقا منم خیلی استرس دارم ک نرسونم 

ب خاطر همین تاپیک زدم

دی ماه نمیرم دی ماه ضروری نیست.من مصاحبه بعدی میرم رشتم انسانی هستش عقبم؟یا خوبه

من رشته تجربی باور کن هیچی نخوندم..بنظرم خوبی ..تست بزن..کتاب اقای قراتی مهارت معلمی سه فصل اول باید بخونی...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
من رشته تجربی باور کن هیچی نخوندم..بنظرم خوبی ..تست بزن..کتاب اقای قراتی مهارت معلمی سه فصل اول باید ...

واقعا؟خب هدفت قبولی نیس؟اگ قبولیه از دی ماه روزی ۱۰ الی ۱۲ ساعت بخون قبول میشی 

واقعا؟خب هدفت قبولی نیس؟اگ قبولیه از دی ماه روزی ۱۰ الی ۱۲ ساعت بخون قبول میشی 

من دوتا بچه دارم نمیتونم وقت بزارم...فقط شبا میخونم..روزا هم بچه ها نمیزارن..خودم دارم ب فنا میرم...

من دوتا بچه دارم نمیتونم وقت بزارم...فقط شبا میخونم..روزا هم بچه ها نمیزارن..خودم دارم ب فنا میرم...

اره عزیزم شرایط اینجوری سخته ولی خیلیارودیدم ک اینجوری قبول شدن توکلت بخدا باشه .حداقل روزی ۶ ساعتو بخون.روز ۳ ساعت بخون شبم ۳ ساعت بخون قبولی

اره عزیزم شرایط اینجوری سخته ولی خیلیارودیدم ک اینجوری قبول شدن توکلت بخدا باشه .حداقل روزی ۶ ساعتو ...

فدات بشم...ایشالا شما قبولی..ب امید خدا

یازدهم خوندی؟ ن بابا کتابای جدید ک معرفی شده حجم سنگینی نداره اتفاقا منم خیلی استرس دارم ک نرسونم& ...

اره کم و بیش ولی دهم دوازده خیلی جلوتر از یازدهممه 

نمیدونم واقعا من چند سال پشت کنکورم خیلی حالی روحیم داغونه

وای سرنوشت....
اره کم و بیش ولی دهم دوازده خیلی جلوتر از یازدهممه  نمیدونم واقعا من چند سال پشت کنکورم خیلی ح ...

چن سالته؟من متولد ۸۱

دستت انسانیه؟توکلت بخدا باشه دیگ امسال ینی از اول دی ماه ساعت مطالعرو ببین ب بالای ده ساعت تا اردیبهشت مطمئن باش قبولی و امسال کارو تموم کن

چن سالته؟من متولد ۸۱ دستت انسانیه؟توکلت بخدا باشه دیگ امسال ینی از اول دی ماه ساعت مطالعرو ببین ب ب ...

من چند ماه دیگ بیست ساله میشم متولد 83 

اره انسانیم

تقریبا خودمو چشم نزنم وقت کم نیارم ده ساعت میشه اگ زود بلند بشم 12/13 رو هم می‌کشه مغزم ولی میترسم از بعضی درسا با اینک فیلم هم میبینم براشون 

وای سرنوشت....