2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

229 بازدید | 15 پست

بچه ام دوسال و نیمشه و چندماهه از جیش گرفتنش شاید فکر کنین زود بود اما واقعا آمادگیشو داشت و چند وقتی بود کامل جیششو میگفت اما الان یکهفته اس هی شلوارشو خیس میکنه منم هیچی بهش نمیگفتم گفتم گناه داره اما امروز پریود بودم بار سوم که جیش کرد باهاش دعوا کردم الهی بمیرم براش...

فقط صبر

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
انقد بغلش کردم و بوسش کردم تف به این پریود معلوم نیست با مغز ادم چکار میکنه🥺

🥹🥲اره ادم عصبی میشه 

میشه لطفا اگر دیدین امضامو دعام کنید معجزه بشه،فرهنگیان قبول بشم؟کاربری دست دو نفر است🌱
بحدا خیلی صبور بودم در این رابطه پریشب کل جاهاشو خیس کرد هیچی بهش نگفتم یا بارهای قبل اما نزدیک پریو ...

میدونم عزیزم خودتو ملامت نکن خود ماها رو مامانامون در این مورد حتما چند باری دعوا کردن نه ما چیزی یادمونه نه اونا  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
انقد بغلش کردم و بوسش کردم تف به این پریود معلوم نیست با مغز ادم چکار میکنه🥺

عیبی نداره دست شما که نبوده .....

میشه لطفا اگر دیدین امضامو دعام کنید معجزه بشه،فرهنگیان قبول بشم؟کاربری دست دو نفر است🌱
میدونم عزیزم خودتو ملامت نکن خود ماها رو مامانامون در این مورد حتما چند باری دعوا کردن نه ما چیزی یا ...

حتی دیروز پی پی هم کرد به خودش در صورتی که دوماهه پی پیشو داره میگه...مرسی عزیزم درسته باید صبر پیشه کرد 

حتی دیروز پی پی هم کرد به خودش در صورتی که دوماهه پی پیشو داره میگه...مرسی عزیزم درسته باید صبر پیشه ...

تو حتما مامان خوبی هستی خودتو ازیت نکن

الهی بگردم من یا دونه دارم گاهی قاطی میکنم انشالله خدا بهت توان بده عزیزم 

ممنون گلم پسرم خورده زمین ۱سال و نیمشه پیشونیش ب شدت زخم شد حالا هی شیطنت میکنه اونم زخمه باز سر وا میکنه داغونم

2809