2777
2789

۱. یه هفته نشده جراحی کرده (هیسترکتومی) 

امروز مسیر یک ساعت و نیمه رو رانندگی کرده اومده خوابگاه دنبال من که بریم مرکز خرید   

ناهارو شامم بیرون بودیم 

دوساعت پیش منو گذاشت خوابگاه خودش برگشت 

۲. وضع مالیش خیلی خیلی متوسطه . در حدی که اگر ما (مامان و بابام ) از ۱۰۰،  ۸۰ باشیم خالم به زور شاید ۲۰ باشه  اما هرماه برمیداره برای من پول میریزه یا برای پسرداییم هدیه های گرون قیمت میگیره 

به نظرتون براش چی بخرم ؟ لباس بخرم ؟ خیلی دلم میخواد تیپشو تغییر بدم خیلی قدیمی میپوشه 

🍦🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم.چه خاله مهربونی.حتما اما یجور نشه که ناراحت بشه

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
دنبال توجه ومحبت 

اخه سه تا برادر داره که نسبت بهش بی نهایت و افراطی عشق می‌ورزن دوتا خواهر هم داره که رابطه خوبی دارن باهم 

همسرشم بدک نیست 

این وسط توجه منو  میخواد چیکار   یا پسرداییم که بچه ۷ ساله اوتیستیکه

🍦🌸

یاد خودم افتادم همون ی قرونی که دارم برا بقیه خرج میکنم خودم شبیه پیرزنا میگردم اونا تیپ روز، اصلا پیش هم وایسیم من شبیه خدمتکارشونم ولی دست خودم نیس اگه ی هزاری برا خودم خرج کنم عذاب وجدان میکشتم.اونا هم راضی نیستن هی میگن چرا اینجوری میکنی ولی واقعا دستم نیس

2810