2777
2789
عنوان

کمکم کنید 😭🙏🏻

178 بازدید | 19 پست

پسرم 10 ماهشه وتب خیلی شدید داره این دو روزه ک اینجوریه بردمش دکتر ولی خوب نشد تورو خدا خواهراکمکم کنید چکار کنم درمان خانگی هس ک تب رو بیاره پایین میترسم خدانکنه تشنج کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیاز بزار رو‌پاش و جوراب پاش کن 

با آب نمک هم پاشویه کن 

شیاف گذاشتی براش؟

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

پیاز حلقه حلقه کن

بذار کف پاش و جوراب پاش کن

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️ چیزی به زبون نمیارم اما حسرتش داره اذیتم میکنه...خدایا به همه اولاد سالم و صالح بده...به منم بده🌱

دعای نور هم براش بخون

توی گوگل هست

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️ چیزی به زبون نمیارم اما حسرتش داره اذیتم میکنه...خدایا به همه اولاد سالم و صالح بده...به منم بده🌱