از لحاظ مالی که کلا از ۱۸ سالگی مستقل شدم با کار کردن
از باقی لحاظ ها هم نمیشه وابستگی به همسر یا خانواده رو به صفر رسوند طبیعی هست هم که تا حدودی باشه
اما باید تعادل رو رعایت کرد
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ببخشید میتونم بپرسم اولین شغل تون تو ۱۸سالگی چی بود
تو کافی شاپ کار میکردم عزیزم یه مدت
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
مهمترین دلیل شاغل بودنمه که دستم از نظر خرج کردن بازه. بعدش با پولم واسه خودم ماشین جدا خریدم و میتونم بدون نیاز به کسی هرجا خواستم برم. ولی با این حال با شوهرم دوتایی هستیم بیشتر خوش میگذره
عاطفی نه ولی مالی باید در همون حد که مرد بهت احتیاج نداره تو هم به استقلال نسبی داشته باشی
شاغلم خودم
ولی میگم استقلال عاطفی چرت محضه دیگه
بهش میگن طلاق عاطفی
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
اره. درسته. ولی بعضی زنا مثلاً یه خرید میخوان برن حتما باید شوهر اونا رو ببره و بیاره. یا یه مهمونی ...
نه دیگه کسی که شاغله منتظر کسی واسه رفت و امد نیست اصولا
ولی دیگه سردی و بی توجهی همسر واقعا نرمال نیست و خانومی هم نمیتونه ادعا بکنه که به محبت همسرش نیاز نداره و مستقله چون زندگی اصلا عادی نیست