2777
2789
اره تازه امروز تولد من بود داداشم واسه زنش کادو طلا گرفته استوری کرده به من تبریک هم نگفت 

ول کن بابا من ک به خدا فقط شوهرم براش مهمه بقیه اعضای خانواده اصاا

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن بابا من ک به خدا فقط شوهرم براش مهمه بقیه اعضای خانواده اصاا

چقد منی 😐

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

اره تازه امروز تولد من بود داداشم واسه زنش کادو طلا گرفته استوری کرده به من تبریک هم نگفت 

🙁چه ناراحت کننده تولدت مبارک انشالله عمر با عزت و طولانی پر از موفقیت داشته‌باشی

بله

همش به مرگ مادر پدرم فک میکنم و وجودم پره ترسه بی اونا زندگی برام غیر قابل تحمل و کابوسه

کاش هیچوقت دنیا نیومده بودم 

جز اونا کسی رو ندارم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
چقد منی 😐

باورت میشه میرم خونمون دوس دارم فرار کنم مدام مامانم غیبت و بدگویی دیگرانو میکنه تا حرفی میزنی ناراحت میشن مدام توقع های بیجا دارن به خدا

همینطور ک ما دهن مونو بستیم و در مورد شما قضاوت نمیکنیم شماهم حق ندارید در مورد سن ازدواج و تحصیلات من نظر بدید شما اگ بیل زن اید یه بیلی به باغچه خودتون بزنید .خود خدا هم ممنوع نکرده ازدواج تو سن پایین رو حضرت فاطمه هم ۹ سالگی ازدواج کرده ادمی ک از زندگی راضیه رو نرنجونید با حرفاتون ...بذارید یه یاد خوب ازتون بمونه🙂😏

شاید یادش رفته پیام‌بده کادو ابجیتم یادت نره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
بله به نظرم حقیقت غیر قابل انکار زندگی همینه و همه آدما تو همه دوران ها به این موضوع تو یه سنی رسیدن ...

منم اینطورم همش دارم فک میکنم اصن هدف از خلقت چی بوده مگه الکی آفریده شدم قراره به چی برسم چی کنم 

درسته 

کاش دیگه انسان ها زاد و ولد نکنند 

. . .بعد‌ما‌بآرون‌میباره‌عطر‌آزادی‌‌                                  پرمیشه‌این‌خونه‌از‌رقص‌وگل‌وشادی                              ♀️)         (🐣🐾🌱؛'       'دیگه‌هیچ‌خاکستری‌از‌جنس‌ادم‌نیست'
منم اینطورم همش دارم فک میکنم اصن هدف از خلقت چی بوده مگه الکی آفریده شدم قراره به چی برسم چی کنم&nb ...

دنیا چرت محض واقعا پذیرش این یکم راحت تر می‌کنه این رنج مزخرف رو حالتو میفهمم واقعا ، سعی کن فکر نکنی چون تهش هیچ نیست فقط در لحظه زندگی کن و بزار بگذره ... به قول صادق هدایت تو این دنیا همه بازیگرن هر کسم داره یه جور بازی می‌کنه تا تموم بشه وقتش دنیا مزخرفه جدی نگیر زیاد بزار تموم شه بره