سلام....اول اینو بگم که چون خیلی عجله داشتم نشد که یه عکس با کیفیت بگیرم...تزیین نداره و شما به بزرگواری خودتون ببخشین...فقط خواستم نشونتون بدم. بادمجان های قلمی را پوست بگیرین و یه شکاف به شکمش بدین...شکاف را زیاد عمیق ندین که وا بره!اگر بادمجون ها کوچیکن یه بادمجان به همون صورت سرخ کنید. و اگر بزرگه..نصفش کنید. خب حالا بادمجان ها را که پوست گرفتین روش نمک بریزین و ابش را با فشار دست بگیرین...در روغن سرخ کنید. گوجه فرنگی ها که قسمت سرشو مثل سرپوش جدا کردین و داخلشو یکم خالی کنید و کنار بذارین. حالا مواد...گردو را مثل فسنجون با مولنکس یا هر وسیله ای خوب خردش کنید تا له بشه...رب گوجه فرنگی و رب انار و سبزی های معطر و یکم گلپر اضافه کنید...مقدار گردو از سبزی های معطر بیشتر است. حالا بادمجون ها که سرخ شده..و شکمشو که شکاف دادین..مواد را داخل شکمش بریزین و تو ظرف بچینین....گوجه فرنگی ها هم به همین شکل... بقیه مواد را با دو لیوان اب مخلوط کرده و روی بادمجان و گوجه فرنگی بریزین..شعله اجاق را ملایم بذارین تا جا بیوفته
تاپیک های اشپزی من
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1428478
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1423363
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1386811