2777
2789
عنوان

دسته چک بدبخت شدم

164 بازدید | 11 پست

سلام بچه‌ها من یک چک سفید امضاء کرده بودم تو کمدم بود یکی از من دزیده چه غلطی بکنم 

دسته چکمم قدیمی بوده ازاینا نبست کخ خودم برن بانک بگم فعالش کنم یا ثبتش کنم چه غلطی بکنم

برو بانک ببین کاری نمیکنن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فک نکنم 😭😭بدبخت شدم تمام زندگیم داره میره  نمیدونم چطوری باید باطلش کنم

نه خدانکنه اتفاق بدی برات بیوفته ، نگران نباش ، به بانک بگو یه راه چاره ایی داره حتما

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خوب بگرد اگه پیداش نکردی اعلام سرقت کن جلوی حسابتو میندن هرکس اون چک ببره هر بانکی چک ازش میگیرن&nbs ...

چک امضاء شده هست به نظرتون می توون کاری انجام بدن

اصلا دسته چک قدیمی قبول نمیکنن یارو ببره هم قبول نمیکنن

یعنی یارو ببره هم میگن این چک ها کار نمیکنه دیگه!برو بگو هرکی چک کشیده چک جدید بده!

نگران نباش

ضمنا طبق توضیح دوستان برو اعلام مفقودی هم بکن!